Od skromnih početaka do svjetskih rekorda,

od malih avantura do pronalaska sebe.

Sve što trebate čeka vas u Intersportu,

da to bude tvoja igra.

Odaberite svoj sport

Ovo je tvoje trčanje

Pronađite motivaciju

Adventure race ili sportska avantura

"Adventure race” je sportski test za posebne tipove avanturista koji se ne plaše nijednog izazova. Ima sportaša kojima jedan sport nije dovoljan. Oni su fanatici višestrukih sportova koji bi najradije trčali, vozili bicikl, plivali, veslali, penjali se u isto vrijeme… Osim toga, avanturisti su, ne plaše se ni najsurovije divljine. Oni su uvijek i svuda. Oni pronalaze put sa ili bez zemljovida...

Pročitaj više
adidas runners Zagreb & Intersport

Noćno trčanje omiljeno je za mnoge trkače, pogotovo one u gradu. Gradska gužva i buka su manji, a u isto vrijeme je i smanjen promet koji može ometati treninge na otvorenom. No, jako malo priča se o sigurnosti samih noćnih trkača, a pogotovo trkačica kojima je nerijetko ugrožena sigurnost za vrijeme trčanja. Možda o tome niti ne razmišljamo, ali potencijalne opasnosti postoje svaki put kada se odlučimo za noćno trčanje.

Pročitaj više
Predstavljamo deset odabranih tenisica za trčanje

S Intersportove bogato opremljene police za trčanje, izabrali smo 10 top modela za proljetno i ljetno trčanje. U ovom ćete izboru zasigurno naći model koji će vam savršeno odgovarati, a moramo priznati da su neki baš neodoljivi dizajnom i bojama. Predstavljamo deset odabranih tenisica za trčanje;

Pročitaj više
Intersport podržava Lucky Trail serijal utrka!

Za manje od dva tjedna sa Trakošćana kreće ovogodišnji serijal Lucky Trail utrka. Bit će to drugo izdanje Lucky Traila Trakošćan, koji je prvi put održan prošle godine u svibnju. Utrka je tada na livadu u blizini hotela Trakošćan, na šetnicu oko jezera i na obronke Ravne gore dovela 600 rekreativnih trkačica i trkača iz cijele Hrvatske, a slično će biti i ove godine.

Pročitaj više
Ideja za aktivan odmor: Trkački kampovi i vikendi

Već deset godina u veljači redovito odlazimo na Hvar, koji je biser Dalmacije. Mazi nas iznimnim stazama za trčanje i planinarenje, limunima i narančama na drveću. Mirisima borova, odsjajem sunca na prostranoj površini mora, pogledima na okolne otoke, poviješću trgova, palača i utvrda.

Pročitaj više
Tenisice sezone za cestovno trčanje

Krajem zime, ljubitelji trčanja se raduju malo blažim vremenskim uvjetima, kako bi na ugodnim vanjskim temperaturama ponovo započeli svoje proljetne treninge trčanja. Ovo je i prilika kada se kuju novi planovi trčanja, postavljaju osobni ciljevi i izazovi. I naravno, kada je potrebno izabrati odgovarajuću opremu za trčanje.

Pročitaj više
ADIDAS ULTRABOOST 22 – POSEBNO IZRAĐENE ZA SVE LJUBITELJICE TRČANJA!

Pročitaj više
SNIJEG, BLATO, TRČANJE? ODLIČNO!

Pročitaj više
ODJEĆA ZA ZIMSKO TRČANJE – OD GLAVE DO PETE

Pročitaj više
KAKO SE OPREMITI ZA ZAGREBAČKI MARATON?

Pročitaj više
JESENSKO TRČANJE – IDEALAN IZBOR OPREME!

Pročitaj više