Plaćanja

Povratak na podršku

Plaćanja u internet trgovini Intersport

Dostupne metode plaćanja

Ugovor o kupnji ili narudžba pohranjuju se elektronički na server pružatelja usluga i dostupni su korisniku u bilo kojem trenutku u njegovom korisničkom profilu (podaci o korisničkom profilu) i pohranjuju se za vrijeme / razdoblje potrebno za pohranu takvih dokumenata u skladu s primjenjivim zakonom i računovodstvenim standardima.

Metode plaćanja
 
Visa Mastercard Maestro diners club Apple Pay Google Pay Plačilo po povzetju
  • Plaćanje kreditnim karticama
    MasterCard, Visa, Maestro, Visa Premium, Visa debit Zagrebačka banka, Diners
  • Pouzećem
  • Plaćanje preko aplikacije Google Pay
  • Plaćanje preko aplikacije Apple Pay

Plaćanje kreditnim karticama

U internet trgovini Intersport moguće je plaćati debitnim, odnosno kreditnim karticama jednokratno (MasterCard, Visa, Maestro, Visa Premium, Diners, Visa debit) ili obročno (ZAGREBAČKA BANKA d.d. na 2-12 rata: MasterCard; Diners 2-6 rata; PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d. na 2-6 rata: Visa Premium, Visa, Maestro, Visa debit Zagrebačka banka na 2-12 rata (minimani iznos 100 kn, a maximalni 60.000 kn).
 

Plaćanje prilikom preuzimanja

Prilikom preuzimanja narudžbe u poslovnicama Intersporta moguće je plaćanje gotovinom i debitnim, odnosno kreditnim karticama: MasterCard, Visa, Maestro, Visa Premium i Diners.
Dostavom narudžbe na kućnu adresu koju plaćate pouzećem (gotovinom prilikom preuzimanja), Overseas Trade Co Ltd d.o.o. obračunava proviziju za otkupninu koja iznosi 4,00 KN (s PDV-om).

Sigurnost stranice

Kupovina u našoj internet trgovini je sigurna. Koristimo WSpay sustav koji nudi najviše standarde zaštite i privatnosti podataka, a 3D zaštitom jamči korisnicima sigurnu online kupovinu. Brojevi kreditnih kartica ne čuvaju se u sustavu, a njihov upis štiti se enkripcijom podataka.
 

Trebate pomoć? Tu smo za vas

0800 603 602

(8:00-20:00 Pon-Pet)

(8.00-14:00 Sub-Ned)

Kontakt

* Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Korištenjem internetskog kontakt obrasca korisnik web stranice slaže se da INTERSPORT H D.O.O., d.o.o. koristi prikupljene osobne podatke za odgovore korisniku (npr. ime i e-mail adresa, telefonski broj koji je dao korisnik).

Saznajte više

Punjenje…