Ženske trenirke kompleti

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 266

24   60  

Proizvodi 1-24 od 266

24   60  

ŽENSKE TRENIRKE

Trenirke više nisu rezervirane isključivo za sportske aktivnosti. Danas su one postale sinonim za udobnost, čak i svakodnevni dio gradske ulične mode. Trenirke su ženama postale možda najomiljeniji komad odjeće koji imaju u ormaru, jer se u njima osjećaju udobno, moderno i atraktivno bez obzira nose li ju kao komplet ili kombiniraju gornji odnosno donji dio trenirke s drugom odjećom. Donji dio trenirke možete nositi uz majicu kratkih ili dugih rukava te kvalitetne tenisice. Gornji dio možete nositi i na traperice ili druge sportske hlače te tako unijeti dašak opuštenosti u svakodnevni izgled.

UDOBNOST I KVALITETA SU KLJUČNI

Svaka žena koja voli udobnost i opuštenost u svojem ormaru ima kvalitetne komade odjeće koji joj pružaju samopouzdanje prilikom nošenja. Ženi je za osvajanje svijeta potrebno kvalitetno donje rublje u kojem će se osjećati ugodno i zaštićeno te kvalitetna trenirka komplet koja će osigurati opuštenost i slobodu kretanja. Ženska trenirka se u današnje vrijeme nalazi u svakom ormaru te nikad nije dovoljna samo jedna. Ženske trenirke se razlikuju ovisno o njihovoj namjeni. Kod trenirke kompleta je sigurno jedan od važnijih karakteristika dobra kvaliteta. Važno je da je izrađena od ugodnog, kvalitetnog, izdržljivog materijala koji će pružiti sigurnost i zaštitu, vrhunsku udobnost te samouvjerenost. Osim kvalitete, izuzetno je važna i udobnost. Donji dijelovi trenirke često imaju elastični pojas kako bi mogli individualno podešavati opseg struka te imaju bočne džepove za pohranu sitnih predmeta koji su vam potrebni. Ženske hudice odnosno gornji dijelovi trenirke mogu imati kapuljaču te tako pružiti više zaštite u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta. Ako ženske trenirke nemaju kapuljaču, potrebna vam je kvalitetna i ugodna kapa dolaskom hladnijeg vremena kako bi se zaštitili od hladnoće i tako očuvali zdravlje. Ženske trenirke imaju džepove za pohranjivanje raznih predmeta, a hudice mogu imati i veliki džep s prednje strane. Krojevi pak mogu biti uski i pratiti liniju tijela te tako donjim dijelom trenirke možete naglasiti tenisice za trčanje ili krojevi mogu biti široki i opušteni. Da bi se lakše oblačili donji dijelovi trenirke, neki imaju patentne zatvarače na dnu nogavica ili elastični rebrasti patent. Žene koriste gornji dio trenirke češće od jakni jer su funkcionalniji za prijelazno jesensko i proljetno razdoblje. Ženski trenirka kompleti popularni su među svim generacijama, a sve popularniji kao dio gradske ulične mode.

VELIKI IZBOR MATERIJALA

Prilikom kupovine trenirke potrebno je voditi računa o namjeni za koju će se koristiti kako bi bolje znali odabrati odgovarajući materijal. Za sportske aktivnosti trenirke bi trebale biti izrađene od materijala s modernim tehnologijama koji će osigurati prozračnost, fleksibilnost, udobnost i mekoću. Potrebno je da ti materijali uklanjaju vlagu te da se brzo suše. Za slobodno vrijeme možete izabrati ženski trenirka komplet izrađen od prirodnih materijala koji osiguravaju udobnost, osjećaj samouvjerenosti i topline. Danas se sve više koriste reciklirani materijali kojim se smanjuje negativni utjecaj na okoliš. Dostupan je i široki izbor boja i uzoraka, tako da će svaka ženska osoba pronaći nešto za sebe i tako pokazati svoju osobnost i stil.

INTERSPORT TRGOVINA

U Intersportu možete pronaći mnoštvo sportskih brendova koji nude trenirke različitih cijena, kvalitete, boja i krojeva kao što su: Nike, Adidas, Lotto, Reebok i brojni drugi. Adidas trenirke u svojem ormaru ima gotovo svaka žena. Ženske trenirke Adidas odlikuju svojim karakterističnim dizajnom s legendarne tri crte, velikim izborom boja od kojih su među najpopularnijima crne i crvene trenirke te vrhunskom kvalitetom. Nike trenirke odlikuju svojom poznatom udobnošću i kvalitetom, a Lotto trenirke jedinstvenim dizajnom ukrašenim karakterističnim logotipom Lotto.  Reebok ženske trenirke odlikuju svojim funkcionalnim materijalima koji su odlični za sportske aktivnosti te svojom kvalitetnom izradom.

Punjenje…