Futsal tenisice

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 41

Stranica
24   60  

Proizvodi 1-24 od 41

Stranica
24   60  

TENISICE ZA DVORANU

Dvoranska obuća je specifično dizajnirana za sportove koji se odvijaju u zatvorenim prostorima jer zbog svojih karakteristika i oblika potplata moraju odgovarati unutarnjim površinama dvorane i onemogućiti proklizivanje koje može dovesti do ozljeda. U jesenskim i zimskim vremenskim uvjetima, i oni sportovi koji se ne odvijaju uobičajeno u unutrašnjim prostorima se sele u dvorane. U dvoranama nema vjetra, padalina te je temperatura konstantna.

U kategoriji tenisica za dvoranu možete pronaći tenisice za nogomet, futsal tenisice, košarkaške tenisice, tenisice za badminton i odbojku, aerobik i fitnes. Tenisice za futsal i ostale dvoranske sportove moraju imati potplat koji će omogućiti dobro prianjanje na glatkim površinama za igranje. Stoga je potplat izrađen od kvalitetne gume koja se pokazala kao najbolji izbor materijala za unutarnje prostorije jer ne dolazi do proklizavanja. Vrlo je važno da tenisice za dvoranu osiguravaju dobru bočnu stabilnost koja osigurava okretnost, brze startove i zaustavljanja, promjene smjera te skakanje i doskakivanje. Prilikom biranja obuće za košarku ili rukomet potrebno je birati tenisice s kojima ćete zaštitit gležnjeve obzirom da se radi o dinamičnim sportovima u kojima može doći do povreda gležnjeva. Fitnes i aerobik tenisice su malo fleksibilnije, mekanije te se tako prilagođavaju različitoj sportskoj opremi.

Tenisice za dvoranu mogu biti različitih boja, visina, motiva te biti izrađene od različitih materijala, od prirodne kože do umjetnih recikliranih materijala. Također su dostupni brojni modeli s vezicama, čičkom ili kombinacijom. Često se koristi prozračni materijal koji omogućava disanje stopala i sprječava nastajanje neugodnih mirisa.

U Intersport trgovinama možete pronaći široki asortiman opreme za nogomet i druge dvoranske sportove te dvoranskih tenisica odličnog omjera između cijene i kvalitete. Među poznatijim proizvođačima sportske opreme za dvoranu su Nike, Adidas, Mizuno, Joma te mnogi drugi.

 

Punjenje…