Muške sportske majice

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 645

24   60  

Proizvodi 1-24 od 645

24   60  

MUŠKI TOPOVI – MAJICE

Majice su najkorišteniji komad odjeće jer ju oba spola koriste svakodnevno u svim prigodama i vremenskim uvjetima. Nijedan komad odjeće nije toliko raznolik i zastupljen kao što je to majica. Muška moda se mijenja jednako brzo kao i ženska, a time se mijenjaju i trendovi, boje, uzorci i materijali koji se koriste u izradi majici. Muške majice su zanimljivih krojeva i kombinacija boje, s ili bez uzoraka, prirodnih ili umjetnih materijala. Bilo da pratite trendove ili tražite jednostavnu, minimalističku majicu, sigurno ćete pronaći majicu koja će prikazati vaš stil.

RAZNI KROJEVI

Prilikom kupovine muške majice mora se uzeti u obzir u kojim uvjetima će se majica koristiti. Bilo da želite skrenuti pažnju na sebe, kvalitetnu majicu za trening ili želite atraktivnu majicu za posao, u Intersportu možete pronaći što tražite. Dostupne su majice dugih i kratkih rukava različitih krojeva. Ukoliko će se majica koristiti svakodnevno, kod kuće, na poslu ili prilikom drugih aktivnosti u slobodno vrijeme, potrebno je izabrati majicu izrađenu od prirodnih materijala kao što je prirodni pamuk ili izrađenu od mješavine prirodnih i umjetnih materijala. Takva majica pruža udobnost, prozračnost, samouvjerenost te iznimnu kvalitetu. Ukoliko volite sportsko elegantni stil oblačenja dostupne su polo majice koje možete nositi, osim u slobodno vrijeme, i za neke sportske aktivnosti kao što su golf, tenis i druge. Muške sportske majice izrađene su pak od posebnih tehničkih materijala koji se brzo suše, osiguravaju prozračnost i udobnost te sprječavaju nastajanje neugodnih mirisa tijekom sportskih aktivnosti različitih intenziteta. One mogu biti dugih rukava za aktivnosti u hladnije vrijeme, kratkih rukava za ljetne aktivnosti ili aktivnosti jačeg intenziteta ili bez rukava kada želite pokazati napredak koji ste ostvarili treningom. Ukoliko se koriste u hladnijim danima, sportske majice dugih rukava imaju i otvor za palčeve kako bi se osigurala dodatna sigurnost, zaštita i toplina u hladnijim vremenskim uvjetima. Za aktivnosti u planinama potrebno je voditi računa o dodatnoj zaštiti i sigurnosti. Za dodatnu toplinu u hladnijim vremenskim uvjetima dostupne su podmajice koje to osiguravaju svojom kvalitetnom izradom i materijalima.

INTERSPORT TRGOVINA

U Intersport trgovinama možete pronaći zaista veliki asortiman majici različitih dužina rukava, boja, materijala, uzoraka i cijena brojnih sportskih proizvođača kao što su: Adidas, Nike, Puma, Reebok, Energetics i brojnih drugih. Adidas majice su veoma popularne među muškarcima jer su izrađene od pomno izabranih materijala koji osiguravaju da tijekom aktivnosti ostanete suhi, imaju elastan koji osigurava dodatnu udobnost, a ravni šavovi sprječavaju iritiranje kože. Osim toga, reflektirajući elementi i karakteristične tri crte Adidas doprinose sigurnosti i stilu na cesti. Majice brenda Nike odlikuju mnoštvom modernih tehnologija koje osiguravaju prozračnost, udobnost te uklanjaju višak vlage s tijela.

Punjenje…