Oprema za planinarenje

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 550

24   60  

Proizvodi 1-24 od 550

24   60  

PLANINARENJE

Planinarenje i pješačenje u prirodi zadnje vrijeme postaju sve popularniji oblik rekreacije jer pozitivno utječe na naše zdravlje, fizičku spremu te vraća čovjeka prirodi. Planinarenje nije skup sport jer nije potrebno mnogo opreme i rekvizita, a oprema koja je potrebna je vrlo pristupačna. Za planinarenje je potrebno imati kvalitetnu jaknu koja je otporna na nepovoljne vremenske uvjete koji vas mogu iznenaditi visoko u planinama, fleksibilnu odjeću koja vas neće ometati prilikom kretanja te izdržljivu obuću za planinarenje namijenjenu za muške i ženske osobe, kao i za djecu. Osim kvalitetne odjeće dostupni je i druga oprema koja će učiniti planinarenje sigurnijim te tako omogućiti pravo iskustvo prirode.

OPREMA ZA PLANINARENJE

Oprema za planinarenje mora biti izrađena od kvalitetnih i izdržljivih materijala otpornih na vodu i vjetar, mora vam osigurati udobnost i sigurnost u svim vremenskim uvjetima i na svim terenima. Oni čine planinarenje funkcionalnijim i ugodnijim te vam olakšavaju i najteže uvjete. Planinarska oprema ne sastoji se od mnogo elemenata, ali među najvažnijim su ruksaci, štapovi za planinarenje, gamaše te kvalitetne kape i rukavice za planinarenje u hladnijim vremenskim uvjetima. Planinarski ruksaci nude prostor za sve predmete koji su vam potrebni prilikom planinarenja, ali i za rezervnu odjeću i obuću za slučaj nepovoljnih uvjeta. Ruksak može imati i mogućnost stavljanja hidracijskog mijeha tako da se ne morate zaustavljati kako bi popili vodu te imaju mnoštvo džepova u koje možete odvojeno pohranjivati predmete koji ne pripadaju zajedno. Štapovi za hodanje odnosno planinarenje važni su za nepristupačne terene ili kada se želite osjećati sigurnije. Dostupni su i teleskopski štapovi koje možete odvojiti te tako lakše pohraniti u ruksak ili nositi u ruci kada vam nisu potrebni. Gamaše za planinarenje vas štite od blata, vlage, kamenčića i drugih elemenata s kojima se možete susresti. Dostupne su i gamaše za snijeg koje su vodootporne te tako štite i za slučaj da visoko u planinama naiđete na snježne uvjete.

INTERSPORT

U Intersportu možete naći veliki izbor odjeće, obuće, ali i opreme za planinarenje i pješačenje u prirodi. Dostupna je raznolika oprema od boca i futrola, do satova i ruksaka različitih omjera cijene i kvalitete tako da će svatko pronaći nešto što će odgovarati njihovom stilu i budžetu. Dostupni su proizvodi različitih brendova kao što su Camelbak, Garmin, McKinley, Energetics te brojnih drugih brendova koji odlikuju iznimnom kvalitetom. Tako je McKinley sinonim za kvalitetu te njihovi proizvodi odlikuju modernim tehnologijama i rješenjima koja oduševljavaju brojne sportaše i ljubitelje aktivnog načina života. Njihovi proizvodi su izrađeni od ekološki prihvatljivih materijala. Garmin je brend koji nudi veliki izbor sportskih satova otpornih na udarce, toplinu i vodu. Pomoću takvih satova možete se lakše snalaziti u prirodi, pratiti brzinu i prijeđene kilometre, otkucaje srca te još mnogo toga.

Punjenje…