Tenisice za dvoranu

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

2 Proizvodi

24   60  

2 Proizvodi

24   60  

Ženske tenisice za sportove u dvorani

Mjesec listopad za sportašice, koje se bave ekipnim sportovima, se seli u dvorane koje će im biti dom do kraja sljedećeg proljeća. U dvorani vlada nešto drugačija situacija, jer su uvjeti za bavljenje raznim sportovima mnogo predvidljiviji i stalni, nego na otvorenom. U dvoranama praktično nema vremenskih neprilika - nema vjetra, nema padalina, temperatura je konstantna, ali su potrebna neka prilagođavanja u opremi.

Obuća za dvorane

Žene uglavnom igraju košarku, odbojku i rukomet u dvoranama, a rijeđe nogomet i futsal. Sportovi u zatvorenom uključuju i tenis i badminton. Značajno je da prva tri sporta zahtjevaju različite ženske sportske tenisice. Većina dvorana nudi relativno glatke površine za igru koje zahtjevaju malo drugačiju obuću.

Ženska sportska obuća za sportove u dvorani, poput onih za odbojkašice, ima potplat koji daje dobro prianjanje na glatkim površinama. Isto vrijedi i za rukometašice, tako da je potplat ove sportske obuće uglavnom napravljen od sirove gume, što se na unutrašnjim površinama uvijek pokazuje kao najbolji izbor. Pored toga, vrlo je važno da sve ove tenisice osiguraju dobru bočnu stabilnost, jer sportaši moraju izdržati sile koje stvaraju okretno kretanje, brzi startovi, zaustavljanja i promjene pravca. Samo na taj način će trening biti uspješan i efikasan.

Intersport internet trgovina nudi proizvode renomiranih proizvođača, kao što su Asics, adidas, Pro Touch i mnogi drugi.

 

 

Punjenje…