Kampiranje

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 420

24   60  

Proizvodi 1-24 od 420

24   60  

Kampiranje

Kampovanje je poseban način života, jer pruža dodir sa netaknutom prirodom. Naravno, ukusi su različiti i svako uživa u prirodi na svoj način. Možete kampovati uz more ili jezero, uživati u pogledu na planinske vrhove. Možete kampovati sami, u dvoje, ili sa porodicom i prijateljima. Možete provesti više dana na istom mestu, ali se možete i svaki dan premeštati na novu, neistraženu, još uzbudljiviju lokaciju. Šator je vaša pokretna kuća, koju možete postaviti gde god želite. Iako ima tanke zidove, pruža zaklon, zaštitu od sunca ili hladnoće i osećaj toplog doma u divljini. Kvalitetan šator ne mogu da unište čak ni uragan, oluje ili zemljotresi, a kada se vaša avantura nastavlja mora biti praktičan i lak za prenošenje. U njemu ima dovoljno prostora da možete udobno da legnete i protegnete noge. Ako je vruće ili zagušljivo, možete otvoriti prozore i vrata da uđe malo svežeg vazduha.

Šatori za svačiji ukus

Moderni šatori su mali i lagani kad su sklopljeni tako da ih možete bez poteškoća nositi u rancu. To olakšava planinarima da se slobodno kreću, pronađu mesto pod zvezdama i tu postave šator. Porodično kampovanje je malo drugačije, ono se obično odvija u uređenim kampovima, gde se postavljaju veći šatori pogodni za 2-6 osoba kako bi svim članovima porodice pre svega bilo komforno, dok šatore za plažu karakteriše dizajn prvenstveno namenjen zaštiti od sunca.

Korisni pribor

Naravno, kampovanje je komfornije i prijatnije ako koristimo raznovrsne praktične dodatke. Šporeti, ringle, džepne lampe, mreže protiv komaraca, stolovi, stolice i ležaljke… samo su samo neke od korisnih stvari koje nam svakodnevno trebaju. Unutrašnjost šatora može se opremiti jastucima i vrećama za spavanje, a u porodičnim šatorima možemo da ubacimo i korisne fioke gde se praktično odlažu sitnice, odeća i drugi prtljag.

Intersport web prodavnica nudi širok asortiman opreme za kampovanje i svega što će vam biti potrebno za avanturu u prirodi.

 

 

Punjenje…