Muške kupaće

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 31

Stranica
24   60  
  1. Energetics RONY IV M, muške kupaće, crna

    3 boje

    Energetics RONY IV M, muške kupaće, crna
    25,21 EUR - 29,99 EUR
    189,94 KN - 225,96 KN

Proizvodi 1-24 od 31

Stranica
24   60  

RAZNOLIK IZBOR MUŠKIH KUPAĆIH GAĆA

Kupaće hlače i gaće nisu samo namijenjene sportskim aktivnostima kao što su plivanje, vaterpolo i drugi, već su postale pravi modni dodatak. Svakome muškarcu koji voli uživati u ljetnim aktivnostima u slobodno vrijeme, kao i onima koji se bave vodenim sportovima, potrebne su kvalitetne i udobne muške kupaće. Muški kupaći dolaze u različitim krojevima, bojama i uzorcima tako da svaki muškarac može pronaći one koje će odgovarati njegovom stilu i osobnosti.

IZBOR KROJEVA ZA MODERAN IZGLED

Danas su dostupni brojni krojevi kupaćih hlača i gaća tako da ćete u Intersportu moći pronaći one koje će vama najviše odgovarati. Postoje kupaće hlače različitih dužina od kojih su najpopularnije kupaće bokserice i Speedo kupaće gaće koje se koriste za vodene sportske aktivnosti, ali su u zadnje vrijeme sve popularnije za slobodno vrijeme i plažu. Kupaće gaće za sportske aktivnosti moraju biti izrađene od tehničkih materijala koji se brzo suše te ne ometaju prilikom kretanja, jer nekvalitetna odjeća za plivanje može utjecati na vaše sportske rezultate. Uz kvalitetnu obuću i atraktivne kupaće gaće možete osvojiti plažu i osjećati se samouvjereno i ugodno. Osim brojnih krojeva, dostupne su i brojne kombinacije boja i uzoraka koje osiguravaju da se ističete iz gomile. Vrlo je važno da su muški kupaći izrađeni od elastičnog, izdržljivog poliamida i elastana koji se brzo suši, otporan je na klor u bazenu te tako održava duži životni vijek.

INTERSPORT BRENDOVI

Dostupan je veliki izbor različitih brendova koji nude kupaće različitog omjera cijene i kvalitete. Među omiljenijima su, naravno, adidas i Nike koji oduševljavaju svojom dugotrajnošću i kvalitetom te svojim uvijek modernim krojevima. Važno je spomenuti i brend Speedo koji je toliko zastupljen i popularan u svijetu da takav oblik kupaćih gaća i zovemo ''speedo gaće''. Danas sportski brendovi sve češće koriste održive reciklirane materijale te tako pomažu pri smanjenju negativnog utjecaja na okoliš.

Punjenje…