Sadržaj

Nogomet

Adidas Predator Edge – postavite igru na višu razinu i pomaknite granice! Godine 2022., kada se svi ljubitelji nogometa već raduju Svjetskom nogometnom prvenstvu i Europskom nogometnom prvenstvu za nogometašice. Proizvođači opreme također su osigurali revolucionarne inovacije. Među njima je i novodizajnirana kolekcija kopački Predator Edge, koja ispunjava sve zahtjeve moderne nogometne igre.

Adidas je vodeći dobavljač nogometnih klubova diljem svijeta, i vodeći sponzor nekih od najvažnijih nogometnih događaja. Njegovi dizajneri stoga jako dobro znaju što trebaju vrhunski nogometaši poput Lionela Messija, Mohameda Salaha, Karima Benzeme, Paula Dyabale ili Roberta Firmina. Stoga ne čudi što je adidasova kolekcija kopački PREDATOR, jedna od najpopularnijih od 1994. godine. Rezultat ovog dugog razvojnog puta je najnoviji model legendarne kopačke, Predator Edge.

ZONE SKIN za najbolju kontrolu pokreta i lopte

Jedna od najvažnijih i revolucionarnih inovacija koje je adidas predstavio u ovogodišnjoj kolekciji kopački Predator Edge, definitivno je ZONE SKIN inovacija. Njome se osigurava lakše kretanje tijekom same utakmice, brže promjene smjera kretanja i beskompromisno prianjanje na nogometnoj podlozi.

Rebrasta guma na gornjem dijelu kopački, ne nalazi se tamo zbog zanimljivog izgleda. Već je strateški postavljena na četiri kontrolne točke preko rubova i prstiju. Riječ je o inovaciji koja je rezultat opsežnog istraživanja i testiranja, koja su pokazala da su takva gumena rebra puno učinkovitija u smislu kretanja.

Pokazalo se, da omogućuje optimalno manevriranje loptom, dajući igračima dodatnu prednost za daljnje poboljšanje svoje nogometne igre. Ova inovacija dodatno naglašava potpunu kontrolu lopte i sve vještine nogometne igre, što joj omogučuje da se iskaže u svoj svojoj ljepoti i izvedbi.

FACET FRAME za maksimalnu snagu i kontrolu lopte

ZONE SKIN inovacija u kolekciji Predator Edge nadopunjena je drugim inovacijama i funkcijama, koje omogućuju maksimalnu udobnost i kretanje. Novorazvijeni FACET FRAME koji se nalazi na potplatu kopački, osigurava stabilnost i dinamično prianjanje stopala. To omogućuje nogometašima i nogometašicama, da se suvereno kreću na terenu, čineći ih još sigurnijim u svojoj igri.

Inovacija FACET FRAME također osigurava odgovarajući balans prednjeg dijela stopala. Zbog toga se težina nogometaša ravnomjerno preraspoređuje prema prednjoj strani kopačke, što pridonosi znatno boljem prijenosu snage s kopački na loptu. Rezultat je još kontroliraniji i snažniji udarac lopte, što svakako želi svaki nogometaš.

PRIMEKNIT za potpunu udobnost i praktično obuvanje

Kopačke savršeno nadopunjuje konstrukcija ovratnika FACET FIT koji je izrađen od vrhunskog dvodijelnog PRMEKNIT materijala. Već na prvi pogled primijetit ćete da su kopačke posebno dizajnirane za potpunu udobnost, lako obuvanje i sigurnu stabilnost stopala tijekom same utakmice.

Predator Edge kolekcija zadovoljava različite potrebe nogometaša i nogometašica

Iako je riječ o novoj generaciji kopački i mnogi će pomisliti da je namijenjena samo vrhunskim nogometašima, nije tako. Adidas kolekcije nude široku paletu modela, koji će zadovoljiti potrebe kako rekreativaca tako i profesionalnih natjecatelja.

Izuzetan dizajn na nogometnim igralištima

Iako je tehnološka sofisticiranost najvažniji atribut Predator Edge kopački, ne možemo propustiti njihov izniman dizajn. Klasične i već dobro poznate, njihove upečatljive tri linije u ovom modelu nadopunjuju rebra. Osim svoje korisnosti, iznimno estetskog izgleda, odišu i sportsko-elegantnom siluetom s daškom elemenata trčanja.

Kopačke kojima se dive svi divovi nogometnih terena

Kvalitetu kolekcije Predator Edge vrlo dobro ilustrira činjenica da će vrhunski rang ovih kopački u 2022. godini nositi neki vodeći nogometaši. To su Wendie Renard, Christiane Endler, Abby Dahlemper i Toni Duggan te mnogi drugi. Kombinacija tehnologije i inovacija, ono je zbog čega će najbolji nogometaši osjetiti posebnu snagu i samopouzdanje, kako bi postigli nemoguće na terenu i izvan njega.