Odjeća za nogomet

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 213

24   60  

Proizvodi 1-24 od 213

24   60  

NOGOMETNA ODJEĆA

Muškarci i žene sve više vremena provode u traženju kvalitetnih i raznovrsnih odjevnih predmeta za treniranje. Važno je da odjeća bude modernih boja, uzoraka i krojeva zato što se odjeća za treniranje više ne koristi samo za sportske aktivnosti već i za slobodno vrijeme. U Intersportu možete pronaći odjeću za sve osobe, one manje zahtjevne koji traže kvalitetne svestrane komade te za one koji su zahtjevniji i svjesniji modnih trendova. U Intersportu je dostupan široki asortiman proizvoda za sve sportske aktivnosti, tako i za nogomet, kao što su nogometni dresovi, kvalitetna obuća za odrasle i djecu te druga oprema koja vam je potrebna za kvalitetno i sigurno igranje nogometa.

KVALITETA I MATERIJALI

U današnje vrijeme, odjeća za sportske aktivnosti pokorila je svijet te se sve više kombinira i u drugim prigodama osim sportskim. Odjeća za nogomet najčešće se sastoji od majice kratkih rukava i kratkih hlača koje su izrađene od tehničkih materijala koji se brzo suše i dobro uklanjaju vlagu. Nogometna odjeća dostupna je u različitom omjeru cijene i kvalitete, a ona je izrađena od tehnički savršenih materijala koji pružaju udobnost i prozračnost tijekom aktivnosti. Sportski materijali su izrađeni s korištenjem modernih tehnologija koji omogućavaju prozračnost, fleksibilnost, udobnost te sprječavaju nastajanje neugodnih mirisa i pregrijavanje tijela. Dječji dresovi dostupni su u različitim kombinacijama boja i uzoraka, tako da ćete moći kombinirati dječji dres sa svojim nogometnim tenisicama ili drugom nogometnom opremom. 

INTERSPORT

U Intersportu je dostupan veliki izbor obuće i odjeće za nogomet brojnih sportskih proizvođača kao što su Adidas, Nike, Joma te drugih. Nike majice i drugi odjevni predmeti izrađeni su od vrhunskih materijala koji su izdržljivi, ugodni na dodir te omogućavaju prozračnost i brzo sušenje. Adidas proizvodi odlikuju izuzetnom kvalitetom izrade, tehnološkim savršenstvom te izvrsnim dizajnom.

 

Punjenje…