Ženski kupaći kostimi

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 126

24   60  

Proizvodi 1-24 od 126

24   60  

RAZNOLIK IZBOR ŽENSKIH KUPAĆIH KOSTIMA

Kupaći kostimi nisu namijenjeni samo sportskim aktivnostima kao što su plivanje, vaterpolo i drugi, već su postale pravi modni dodatak. Svaka žena koja voli uživati u ljetnim aktivnostima u slobodno vrijeme, kao i onima koje se bave vodenim sportovima, potrebni su kvalitetni i udobni ženski kupaći kostimi. Ženski kupaći kostimi dolaze u različitim krojevima, bojama i uzorcima tako da svaka žena može pronaći onaj koji će odgovarati njegovom stilu i osobnosti. Svaka žena ima više kupaćih kostima u svojem ormaru koji su spremni za toplije vremensko razdoblje, ali trendovi se mijenjaju svake godine. Danas brojne žene nose kupaće kostime i za druge aktivnosti, poput odlaska u grad tako da ga kombiniraju s drugim odjevnim predmetima poput suknje ili ispod haljine. U Intersportu možete pronaći uvijek najmodernije modele kupaćih kostima.

IZBOR KROJEVA ZA MODERAN IZGLED

Danas su dostupni brojni krojevi kupaćih kostima da ćete u Intersportu moći pronaći onaj koji će vama najviše odgovarati. Postoje jednodijelni kupaći kostimi, bikini te potpuna odijela za plivanje. Žene biraju model kupaće kostima prema aktivnosti kojom se bave, kao i prema razini samopouzdanja koju imaju za odlazak na plažu. Neke žene se jednostavno bolje osjećaju u jednodijelnom badiću ili a neke pak u bikiniju. Ako se odlučite za jednodijelni badić, dostupni su različiti krojevi. Tako imate one sa višim izrezom, otvorenijim leđima te sportski jednodijelni badić. Sportski kupaći kostimi su većinom jednodijelni te se koriste za plivanje i sinkronizirano plivanje, kao i druge vodene sportove. Sportski kupaći kostimi moraju biti izrađeni od tehničkih materijala koji se brzo suše te ne ometaju prilikom kretanja, jer nekvalitetna odjeća za plivanje može utjecati na vaše sportske rezultate. Ako tražite kupaći kostim za slobodno vrijeme dostupan vam je široki izbor bikinija. Bikini badić dolazi u dva dijela. Gornji dio može biti krojen kao grudnjak, sportski grudnjak ili u obliku trokuta. U današnje vrijeme pojavljuje se još mnogo modela gornjeg dijela bikinija te se taj trend mijenja iz godine u godinu. Donji dio bikinija može biti rezan više ili niže, može biti u obliku bokserica te se može vezati na različite načine. Također, dostupan je i ogroman izbor boja i uzoraka tako da ćete zasigurno pronaći nešto što odgovara uprava vama i vašem stilu. Bikini možete kupiti kao cjelinu, a možete i kombinirati različiti gornji i donji dio bikinija, ovisno o vašoj volji. Uz kvalitetnu obuću i atraktivni kupaći kostim možete osvojiti plažu i osjećati se samouvjereno i ugodno. Osim brojnih krojeva, dostupne su i brojne kombinacije boja i uzoraka koje osiguravaju da se ističete iz gomile. Vrlo je važno da su ženski kupaći kostimi izrađeni od elastičnog, izdržljivog poliamida i elastana koji se brzo suši, otporan je na klor u bazenu te tako održava duži životni vijek.

INTERSPORT IZBOR

U Intersportu možete pronaći sve što vam je potrebno za ljetne aktivnosti, od japanki i natikača do kupaćih kostima i šešira. Dostupan je veliki izbor različitih brendova koji nude kupaće različitog omjera cijene i kvalitete. Među omiljenijima su, naravno, Adidas i Nike koji oduševljavaju svojom dugotrajnošću i kvalitetom te svojim uvijek modernim krojevima. Adidas kupaći kostimi odlikuju svojom kvalitetom i atraktivnim izgledom koji je uvijek u trendu. Danas sportski brendovi sve češće koriste održive reciklirane materijale te tako smanjuju negativni utjecaj na okoliš.

Punjenje…