Rolanje-skateboarding

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 127

24   60  

Proizvodi 1-24 od 127

24   60  

Zabava na malim kotačima

Kotač  je revolucionarno otkriće i oduvijek je privlačio pažnju svih zaljubljenika u sport, brzinu, zdravlje i zabavu. Očigledno je da se sve radi o kretanju. A šta se vrti, kreće se, prelazi put, doživljava i stvara novo ... Nije važno koliko su veliki kotači. Mogu biti jako mali kojima je lako izvoditi akrobacije i precizne pokrete a mogu biti i ogromni kojima prelazimo kilometre i kilometre.

Vožnja rola

Vožnja rola je sportska aktivnost, koja je u svojoj suštini svojevrsni spoj malih kotačića i podloge, spona između hodanja i klizanja. Danas je rekreativno bavljenje sportom postao veoma raširen trend. Također, role su vrsta gradskog prijevoza. Dostupne su sa kotačima različitih veličina koji određuju njihovu upotrebu. Većina rola je opremljena kočnicom koja je montirana na peti. Rolanje je sportska aktivnost koja razvija zglobove i muskulaturu, aktivnost kojom jačamo kardiovaskularni sistem, aktiviramo mišiće donjeg i gornjeg dijela tjela, a istovremeno vježbamo ravnotežu. Vožnja rola je sport za muškarce, žene i djecu.

Vožnja skejta

Vožnja skejta je poput uličnog snowboardinga. Skejt je opremljen malim kotačima sa odličnim ležajevima i moguće je učiniti čuda na njemu. Tako se skoro svaki trotoar, platforma, ulica, pa čak stepenice i hodnici mogu pretvoriti u skejt park. Tu su atraktivni skokovi, salta, okreti za 180, 360, 720 stupnjeva i sve više i više trikova... Svaki od njih ima svoje ime i zaštitni znak. Zato je skateboarding izuzetno popularan već nekoliko desetljeća.

Romobil

Romobil je u suštini jedno od najjednostavnijih načina prijevoza. Akrobatski skuteri su jako popularni i uz pomoć njih možete izvesti atraktivne trikove. Oni dijele poligone i specijalne tematske parkove sa skejterima i vozačima BMX-a, gdje su napravili brojne dodatke posebno za njihove akrobacije, gledajući ove trikove čini se da gravitacija i drugi fizički zakoni ne postoje.

Električni skuteri

U poslednje vrijeme i električni skuteri su postali izuzetno popularni, oni su veoma korisno gradsko prijevozno sredstvo. Moguće je voziti se u školu i na posao. Oni nude oko 20 kilometara vožnje, što je svakako dovoljno za svakodnevne gradske rute.

Dodatna i zaštitna oprema

Naravno, ove sportske aktivnosti koje se odvijaju na malim kotačima zahtjevaju dodatnu i zaštitnu opremu. Kaciga se preporučuje, kao i štitnici za koljena, laktove i dlanove koji će vas spasiti od mnogih dosadnih ogrebotina i ozljeda. Sve ovo je dostupno u Intersport online trgovini.

Punjenje…