Dječje natikače

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 25

Stranica
24   60  

Proizvodi 1-24 od 25

Stranica
24   60  

DJEČJE NATIKAČE

Po visokim temperaturama i sunčanom vremenu nijedno dijete ne voli nositi zatvorenu obuću kao što su dječje tenisice u kojima se stopala znoje. Dolaskom lijepog i toplog vremena nam je potrebna otvorenija obuću poput japanki, natikači i sandala. Dječje natikače su veoma udobna ljetna obuća koja osigurava zaštitu od vrućeg asfalta, stopalo u njima diše te se mogu lako izuvati i obuvati. One osiguravaju izuzetnu udobnost, prozračnost, izdržljivost i jednostavnost. Natikače za djecu se koriste na plaži, prilikom hodanja u vodi ili u vodenim sportovima, kao što su vaterpolo, plivanje i skakanje. Šlape za djecu i natikače mogu biti veoma korisne i na zatvorenim bazenima, kod kuće u vrućim ljetnim danima ili kao dio opreme za pojedine vodene sportove.

KVALITETA I DIZAJN

Natikače za plažu su većinom izrađene od ugodne, kvalitetne gume koja sprječava nakupljanje bakterija i time nastajanje neugodnih mirisa. Natikače moraju imati kvalitetan potplat sa sistemom ublažavanja vibracija kako bi se lakše koristile u sportskim aktivnostima i u slobodno vrijeme kada se želite osjećati ugodno. Natikače također mogu biti izrađene od kvalitetne kože za korištenje u slobodno vrijeme kada želite prošetati po gradu ili za odlazak na sladoled s prijateljima kada se želite osjećati ugodno, a istovremeno podići svoju odjevnu kombinaciju na novu razinu. Natikače za djevojčice i dječake dostupne su u različitim kombinacijama boja i uzorcima kojima dijete može pokazati svoj razigrani karakter.

VELIKI IZBOR

U Intersportu su dostupni brendovi kao što su Nike, Adidas, Energetics i drugi koji nude veliki izbor ljetne obuće. Nike natikače su popularne jer su izrađene od kvalitetne gume koja je otporna na proklizavanje, osigurava udobnost i prozračnost te su veoma atraktivnog dizajna. Najpopularnije natikače su one iz Adidas kolekcije. Adidas natikače odlikuju udobnošću, kvalitetom i dizajnom s karakteristične tri crte Adidas koje predstavljaju garanciju kvalitete i modernosti.

Punjenje…