Biciklistička odjeća

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 115

24   60  
 1. Nakamura GIULIA SHORTS, biciklističke hlače, crna

  2 boje

  Nakamura GIULIA SHORTS, biciklističke hlače, crna
  27,99 EUR 39,99 EUR
  210,89 KN 301,30 KN
 2. Castelli ENTRATA 2, biciklističke hlače, crna

  1 boja

  Castelli ENTRATA 2, biciklističke hlače, crna
  50,99 EUR 59,49 EUR
  384,18 KN 448,23 KN
 3. Craft CORE ENDUR BIB SHORTS M, biciklističke hlače, crna

  1 boja

  Craft CORE ENDUR BIB SHORTS M, biciklističke hlače, crna
  42,49 EUR 59,49 EUR
  320,14 KN 448,23 KN
 4. Nakamura RACING JERSEY, muška majica za biciklizam, crna

  1 boja

  Nakamura RACING JERSEY, muška majica za biciklizam, crna
  32,19 EUR 45,99 EUR
  242,54 KN 346,51 KN
 5. Nakamura RACING BIB SHORTS, biciklističke hlače, crna

  1 boja

  Nakamura RACING BIB SHORTS, biciklističke hlače, crna
  33,59 EUR 55,99 EUR
  253,08 KN 421,86 KN
 6. Nakamura VELO BIB SHORTS, biciklističke hlače, crna

  1 boja

  Nakamura VELO BIB SHORTS, biciklističke hlače, crna
  32,19 EUR 45,99 EUR
  242,54 KN 346,51 KN
 7. Castelli PERFETTO ROS 2 JKT, muška jakna za biciklizam, crna

  1 boja

  Castelli PERFETTO ROS 2 JKT, muška jakna za biciklizam, crna
  133,79 EUR 156,09 EUR
  1.008,04 KN 1.176,06 KN

Proizvodi 1-24 od 115

24   60  

BICIKLISTIČKA ODJEĆA

Biciklizam je idealni sport za svakodnevnu rekreaciju koji iz dana u dan dobiva na popularnosti. Za biciklizam vam je osim bicikla potrebna i kvalitetna odgovarajuća odjeća koja vas neće ometati prilikom kretanja te će vas istovremeno održati sigurnim i zaštićenim. Biciklistička odjeća osigurava udobnost, sigurnost i kvalitetno bicikliranje u svim vremenskim uvjetima. Odjeća za biciklizam zapravo obuhvaća veliki broj dodataka koji vožnju biciklom čine ugodnijom. Najvažnije je da biciklisti ima kvalitetne biciklističke hlače odnosno biciklističke tajice sa spužvom ili gelom u predjelu trtice te dobru biciklističku majicu koja će ukloniti višak vlage te osigurati prozračnost. Biciklistička odjeća ima i reflektivne elemente kako bi se osigurali u uvjetima slabije svjetlosti ili po mraku.

BICIKLIRANJE U HLADNIJIM DANIMA

Za bicikliranje u promjenjivim vremenskim uvjetima ili hladnijim danima bit će vam potrebna kvalitetna biciklistička jakna, kapa ili potkapa te kabanica i navlake za biciklističke cipele ukoliko se vozite u kišnim uvjetima. Jakna može biti izrađena od raznih materijala, različitog dizajna i funkcionalnosti. Biciklističke jakne moraju dobro disati te omogućiti prozračnost tijekom vožnje bicikla, a istovremeno spriječiti ulazak vode u unutrašnjost.

SIGURNOST I KVALITETA

Ukoliko se planirate voziti u noćnim uvjetima, slabijim svjetlosnim uvjetima ili u gradskom prometu veoma je važno osigurati se pomoću reflektivnih elemenata. Reflektirajući prsluk je vrlo koristan. Postoje razni dizajni prsluka tako da će svaki biciklist pronaći upravo onaj koji odgovara njegovom stilu i osobnosti. Prsluci su uglavnom prozračni i lagani kako bi minimalno utjecali na performanse vožnje bicikla. Osim prsluka, najvažniji dodatak koji osigurava vašu sigurnost je biciklistička kaciga. Ona čuva vašu glavu i štiti vas prilikom opasnih padova s bicikla. Kaciga je obavezna za mlade bicikliste do 16 godina starosti, a preporučena je ostalima u svakoj prilici. Biciklističke kacige su izrađene od laganih i udobnih materijala koji ne smetaju prilikom nošenja te smanjuju mogućnosti ozljeda u slučaju pada. Kaciga jamči sigurnost tijekom vožnje te osigurava kvalitetno prozračivanje.

INTERSPORT ASORTIMAN

U Intersportu ćete pronaći zaista sve što vam je potrebno za biciklizam, od bicikala i opreme do raznovrsne odjeće i obuće brojnih svjetski poznatih proizvođača. Bilo da vozite brdski bicikl ili gradski bicikl, potrebna vam je kvalitetna oprema koja će vas zaštititi u svim uvjetima, kako vremenskim tako i uvjetima na cesti. U Intersportu su dostupni i brojni dječji bicikli, a u skladu s time i veliki izbor dječje biciklističke odjeće koja će odgovarati i djevojčicama i dječacima. Od Intersport brendova biciklističke opreme važno je spomenuti Head, Nakamura, Castelli, Falke. Castelli nudi izuzetno kvalitetnu biciklističku odjeću i dodatke koji će oduševiti bicikliste svih razina znanja. Oni nude biciklističke hlače sa ili bez naramenica koje savršeno pristaju uz tijelo te imaju silikonsku traku na unutrašnjoj strani ruba nogavica hlača tako da hlače uvijek ostanu na mjestu. Njihovi proizvodi izrađeni su od najkvalitetnijih materijala koji osiguravaju dobru aerodinamiku i atraktivan izgled, ali i izdržljivost u svim uvjetima. Falke je brend koji nudi kvalitetne čarape za brojne sportske aktivnosti, tako i za biciklizam. Oni izrađuju izuzetno udobne, elastične i lagane biciklističke čarape od inovativnih materijala.

Punjenje…