Fitness odjeća

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 1038

24   60  

Proizvodi 1-24 od 1038

24   60  

ODJEĆA ZA TRENING

Muškarci i žene sve više vremena provode u traženju kvalitetnih i raznovrsnih odjevnih predmeta za treniranje. Važno je da odjeća bude modernih boja, uzoraka i krojeva zato što se fitness odjeća više ne koristi samo za treniranje već i za slobodno vrijeme. U svojim ormarima imaju komade odjeće koji su udobni, svestrani i kvalitetni. U Intersportu možete pronaći odjeću za sve osobe, one manje zahtjevne koji traže kvalitetne svestrane komade te za one koji su zahtjevniji i svjesniji modnih trendova. Neki traže udobnost, neki kvalitetu, neki trendove a neki kombinaciju svega. Zbog toga je izuzetno važno zadovoljiti potrebe različitih stilova oblačenja. U Intersportu je dostupan široki asortiman proizvoda za vježbanje kao što su majice, hlače, jakne, trenirke i drugo. Promjenom godišnjih doba mijenjaju se i želje kupaca što se tiče materijala, boja i uzoraka odjeće koju nose.

KVALITETA I MATERIJALI

U današnje vrijeme, odjeća za vježbanje pokorila je svijet te se sve više kombinira i u drugim prigodama osim sportskim. Odjeća za teretanu najčešće se sastoji od majice kratkih rukava i kratkih hlača koje su izrađene od tehničkih materijala koji se brzo suše i dobro uklanjaju vlagu. Takva odjeća je lagana i omogućava dobru prozračnost. Ako trenirate na vanjskim igralištima potrebna vam je toplija odjeća te ugodna jakna koja će vam osigurati slobodu kretanja, ali istovremenu zaštitu od vremenskih nepogoda. Fitness odjeća za žene i muškarce dostupna je različitog omjera cijene i kvalitete, a ona je izrađena od tehnički savršenih materijala koji pružaju udobnost i prozračnost tijekom aktivnosti. Sportski materijali su izrađeni s korištenjem modernih tehnologija koji omogućavaju prozračnost, fleksibilnost, udobnost te sprječavaju nastajanje neugodnih mirisa i pregrijavanje tijela. Prilikom kupovine odjeće potrebno je voditi računa o namjeni za koju će se koristiti.

POPULARNI BRENDOVI

U Intersportu je dostupan veliki izbor obuće i odjeće za trening, fitnes i teretanu brojnih sportskih proizvođača kao što su: Adidas, Energetics, Nike, Under Armour te drugih. Nike odjeća odlikuje modernim krojevima koji omogućavaju udobnost i funkcionalnost, a osim toga nude i moderan izgled. Nike majice i drugi odjevni predmeti izrađeni su od vrhunskih materijala koji su izdržljivi, ugodni na dodir te omogućavaju prozračnost i brzo sušenje. Adidas proizvodi odlikuju izuzetnom kvalitetom izrade, tehnološkim savršenstvom te izvrsnim dizajnom. Njihove hlače, majice i drugi proizvodi poznati su po karakteristične tri crte te su popularni kod brojnih sportskih zvijezdi raznih sportova. Energetics je brend koji u svojoj širokoj ponudi ima kvalitetnu opremu, odjeću i obuću za trčanje, fitnes, trening i druge oblike vježbanja. Njihov asortiman proizvoda obuhvaća sve od kvalitetne odjeće, obuće do traka za trčanje i drugih dodataka za vježbanje kod kuće. Svojom kvalitetom, promišljenim dizajnom i vrhunskih materijalima konkurira svjetski popularnim brendovima.

Punjenje…