Tenisice za trčanje

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 70

24   60  

Proizvodi 1-24 od 70

24   60  

Dječje tenisice za trčanje

Trčanje je jedan od najprirodnijih pokreta. Dokaz tome je činjenica da djeca radije trče nego što hodaju. To prepoznaju i svi vodeći svjetski proizvođači, koji godišnje uvode brojne nove tehnologije i modele obuče i odječe, koji su također dostupni i djeci.

Urbani fenomen

Dječje tenisice postale su važan komad odjevne svakodnevnice. Djeca vole trčati u tenisicama nakon svakodnevnih obaveza jer je to jedan od glavnih načina da potroše svoju energiju. Među najpopularnijim su svakako Nike tenisice  za trčanje, koje su evoluirale u pravi urbani mit. Isto se odnosi i na brend adidas, čije tenisice predstavljaju klasu za sebe. Tenisice za trčanje Salomon jedne su od najboljih za trčanje po šumskim i planinskim stazama, a tenisice za trčanje Mizuno poznate su po svom tipičnom japanskom inženjerskom dizajnu. Potom su tu i dječje tenisice za trčanje Pro Touch, koje svojom autentičnošću i kvalitetom predstavljaju idealan izbor u odnosu na cijenu.

Tenisice za različite površine

Naravno, tenisice se razlikuju i u odnosu na podlogu, na kojoj ćemo ih koristiti. Dječje tenisice za trčanje na asfaltu ili traci za trčanje imaju glađi potplat, izrađen od visokokvalitetne gume koja pruža optimalno prijanjanje na glatke površine. Sušta suprotnost su trail tenisice, koje imaju profiliraniji potplat, pa je njihov dizajn robusniji i izdržljiviji. U web trgovini Intersport ima puno modela poznatih brendova koje možete pretražiti i pronaći adekvatan par tenisica za  trčanje.

 

 

Punjenje…