Dječje tenisice za trčanje

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 93

24   60  
 1. Adidas DURAMO SL K, dječje tenisice za trčanje, žuta

  1 boja

  Adidas DURAMO SL K, dječje tenisice za trčanje, žuta
  39,99 EUR 49,99 EUR
  301,30 KN 376,65 KN
 2. Adidas DURAMO SL K, dječje tenisice za trčanje, roza

  1 boja

  Adidas DURAMO SL K, dječje tenisice za trčanje, roza
  39,99 EUR 49,99 EUR
  301,30 KN 376,65 KN
 3. Adidas DURAMO SL EL K, dječje tenisice za trčanje, roza

  1 boja

  Adidas DURAMO SL EL K, dječje tenisice za trčanje, roza
  39,99 EUR 49,99 EUR
  301,30 KN 376,65 KN
 4. Adidas DURAMO SL EL K, dječje tenisice za trčanje, plava

  1 boja

  Adidas DURAMO SL EL K, dječje tenisice za trčanje, plava
  39,99 EUR 49,99 EUR
  301,30 KN 376,65 KN
 5. Adidas DURAMO SL K, dječje tenisice za trčanje, plava

  1 boja

  Adidas DURAMO SL K, dječje tenisice za trčanje, plava
  39,99 EUR 49,99 EUR
  301,30 KN 376,65 KN

Proizvodi 1-24 od 93

24   60  

DJEČJE TENISICE ZA TRČANJE

Trčanje je jedno od najomiljenijih i najpopularnijih sportova na svijetu kako za odrasle tako i za djecu. To je vrlo jednostavan sport u kojemu možete brzo napredovati sa zaista malo opreme. Sve što vam treba su dobre hlače, jednostavna majica kratkih rukava izrađena od tehničkih materijala koji omogućavaju prozračnost te kvalitetne tenisice za trčanje. S rastom popularnosti trčanja kao sporta razvija se i dizajn tenisica kao i ostale potrebne opreme i odjeće. Gotovo svi svjetski proizvođači sportske opreme u svojem asortimanu imaju široki izbor različitih vrsta i modela tenisica za trčanje koje će odgovarati svakoj tjelesnoj težini, tipu stopala, podlozi po kojoj se trči, nivou znanja i spolu.

Dječje tenisice za trčanje postale su važan dio svakog dječjeg ormara, a bez obzira bave li se sportom ili ih nose u slobodno vrijeme izuzetno je važno imati kvalitetne i udobne tenisice koje će im pružiti potporu i sigurnost na svakom koraku. Dječje tenisice odlikuju svojom izdržljivosti, kvalitetnim materijalima te potplatom koji se prilagođava podlozi. Dostupne su tenisice za djevojčice i dječake različitih boja i uzoraka tako da će svako dijete moći pronaći upravo one koje će najbolje prikazati njihov razigrani karakter i stil. Tenisice za trčanje po asfaltu imaju glađi potplat koji je izrađen od kvalitetne gume, dok tenisice za trčanje po stazama, šumama i drugim podlogama imaju grublji profil potplata koji je izdržljiv i robustan. Ukoliko tražite prozračne tenisice za svoje dijete u kojima im se neće znojiti stopalo, odaberite one koje su izrađene od mrežastih materijala koji osiguravaju prozračnost. Ako se dijete planira baviti trčanjem i u hladnijim danima potrebno je pronaći kvalitetne i vodonepropusne tenisice za trčanje koje će djeci osigurati potrebnu zaštitu od kiše, hladnoće i vjetra. Mnoge tenisice za trčanje danas imaju Gore-Tex membranu koja osigurava da su dječja stopala uvijek topla i suha jer iz unutrašnjosti uklanja vlagu, a istovremeno s vanjske strane ne propušta neželjene tekućine.

INTERSPORT ASORTIMAN

U Intersport trgovinama možete pronaći veliki izbor različitih modela tenisica odličnog omjera cijene i kvalitete. Danas gotovo svi svjetski proizvođači sportske opreme nude kvalitetne dječje tenisice za trčanje, a među najpoznatijim su: Nike, Adidas, Salomon, Asics i mnogih drugih. Adidas tenisice za trčanje pružaju osjećaj mekoće, ublažavanja, odbijanja od podloge te odlikuju s legendarne tri crte te svojim najmodernijim tehnologijama. Nike je brend koji je jedan od najomiljenijih u području tenisica za trčanje. Nike tenisice za djecu postale su ikona zahvaljujući svojim modernim tehnologijama kao što je Zoom Air koji je jedan od Nike sistema ublažavanja koji se može namjestiti po cijeloj dužini stopala. Potrebno je spomenuti i popularne Salomon tenisice za trčanje koje su najbolje za trčanje po planinskim i šumskim stazama te Asics koji je sinonim za kvalitetu.

 

Punjenje…