Odbojka

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 73

24   60  
 1. Mizuno THUNDER BLADE 3 MID, muške tenisice

  1 boja

  Mizuno THUNDER BLADE 3 MID, muške tenisice
  74,39 EUR 92,99 EUR
  560,49 KN 700,63 KN
 2. Mizuno WAVE VOLTAGE MID, muške tenisice, plava

  2 boje

  Mizuno WAVE VOLTAGE MID, muške tenisice, plava
  95,99 EUR 119,99 EUR
  723,24 KN 904,06 KN
 3. Asics GEL-TASK MT 3, muške tenisice, bijela

  1 boja

  Asics GEL-TASK MT 3, muške tenisice, bijela
  79,99 EUR 99,99 EUR
  602,68 KN 753,37 KN

Proizvodi 1-24 od 73

24   60  

Odbojka

Odbojka je jedan od najdinamičnijih sportova sa loptom. U klasičnoj verziji, koja ima po dvije ekipe, od kojih svaka ima po šest igrača, postoje nevjerovatne okretnosti i brzine. Odbojkaši se mogu pohvaliti izuzetnim uzbuđenjem, refleksima i velikim osjećajem za loptu.

Od klasične igre do eventualnog, možda još atraktivnije metode igre na pijesku. Odbojka je uglavnom zastupljena na mjestima koja imaju duge pješčane plaže - među prvima su bili brazilski Rio de Janeiro i američki Miami i Los Angeles. U odbojci na pijesku, tim se obično sastoji od dva igrača, koji moraju biti maksimalno uigrani i koordinirani. Naravno, odbojka na pijesku postala je i jedna od najpopularnijih zabava na pijesku, koja je jako popularna u cijelom svijetu. Njena popularnost zapravo nadmašuje granice gradića uz more, jer i u mjestima koja se nalaze u unutrašnjosti nalaze se brojni pješčani odbojkaški tereni.

Oprema

Naravno, odbojka zahtjeva i određenu opremu. Za početak, potrebna nam je mreža koja se može postaviti na plažu. Potrebna je i lopta za odbojku, koja je po veličini slična nogometnim  loptama. Na plaži, naravno, igramo bosi. Međutim, ako  u zatvorenom igramo odbojku, potrebne su nam i posebne tenisice, koje pružaju bočnu stabilnost I potplat koji dobro prianja na glatkim površinama za igru. Također se preporučuju štitnici za koljena i lakat. I, naravno, sportska torbu u kojoj je moguće držati svu opremu. Sve je to dostupno u online prodavaonici Intersporta.

Punjenje…