Oprema za nogomet

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 154

24   60  

Proizvodi 1-24 od 154

24   60  

NOGOMET

Nogomet je najpopularniji sport na svijetu te najvažnija sporedna stvar na svijetu. Ljudi svih uzrasta i spolova pune stadione te navijaju za svoje najomiljenije klubove. Kvalitetna nogometna oprema osnovni je uvjet za postizanje najboljih rezultata. Naravno da je za svaku sportsku aktivnost potrebno imati kvalitetnu i ugodnu odjeću ili dresove te obuću koja osigurava prozračnost i sigurnost, ali za igranje nogometa potrebno je imati i odgovarajuću opremu. Sportska oprema za nogomet dostupna je u Intersportu različitog omjera cijene i kvalitete, a pod opremu spadaju lopte, rukavice, torbe, štitnici te drugi predmeti i dodaci koji su vam potrebni za treniranje odnosno igranje nogometa. 

OPREMA

Oprema za nogomet je dostupna u različitim veličinama, bojama, uzorcima i različitih karakteristika tako da će svaki dio opreme odgovarati svakome po njihovim željama. Dostupan je veliki asortiman opreme namijenjene različitim vrstama nogometa, od opreme za mali nogomet do natjecateljske opreme. Najvažnija oprema za nogomet je naravno lopta. Nogometne lopte izrađene su od kvalitetne gume te moraju osigurati dobru izdržljivost te kontakt s kopačkama ili nogometnim tenisicama. Gol za nogomet  namijenjen je za vježbanje i rekreativno korištenje. Osim toga, oprema za nogometni trening sastoji se i od kvalitetnih rukavica i štitnika za vratare te različitih torbi i ruksaka u koje možete pohraniti svu opremu, odjeću i obuću koja vam je potrebna.

INTERSPORT ASORTIMAN

U Intersportu je dostupan široki asortiman odjeće i obuće za djecu i odrasle, ali i kvalitetne opreme za nogomet i druge sportske aktivnosti različitih proizvođača kao što su Adidas, Nike, Pro Touch i brojnih drugih. Nike nudi bogati izbor raznovrsne sportske opreme i dodataka koji su uvijek moderni i tehnološki savršeni. Adidas je brend koji uvijek iznova oduševljava svojim atraktivnim dizajnom, a karakteristične tri crte su garancija kvalitete i modernosti.

Punjenje…