Muške sportske trenirke

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 318

24   60  

Proizvodi 1-24 od 318

24   60  

MUŠKE TRENIRKE

Trenirke više nisu rezervirane isključivo za sportske aktivnosti. Danas su one postale sinonim za udobnost, čak i svakodnevni dio gradske ulične mode. Trenirke su muškarcima možda najomiljeniji komad odjeće koji imaju u ormaru, jer se u njima osjećaju udobno, moderno i atraktivno bez obzira nose li ju kao komplet ili kombiniraju gornji odnosno donji dio trenirke s drugom odjećom. Donji dio trenirke možete nositi uz majicu kratkih ili dugih rukava te kvalitetne tenisice. Gornji dio možete nositi i na traperice te tako unijeti dašak opuštenosti u svakodnevni izgled.

UDOBNOST I KVALITETA

Svatko tko voli udobnost i opuštenost ima barem jednu trenirku u svojem ormaru. Muške trenirke se razlikuju ovisno o njihovoj namjeni. Kod trenirke je sigurno jedan od važnijih karakteristika dobra kvaliteta. Važno je da je izrađena od ugodnog, kvalitetnog, izdržljivog materijala koji će pružiti sigurnost i zaštitu, vrhunsku udobnost te samouvjerenost. Osim kvalitete, izuzetno je važna i udobnost. Donji dijelovi trenirke često imaju elastični pojas kako bi mogli individualno podešavati opseg struka te imaju bočne džepove za pohranu sitnih predmeta koji su vam potrebni. Gornji dio trenirke može imati kapuljaču te tako pružiti više zaštite u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, a ima džepove za pohranjivanje raznih predmeta. Krojevi pak mogu biti uski i pratiti liniju tijela te tako možete naglasiti tenisice za trčanje ili mogu biti široki i opušteni. Da bi se lakše oblačili donji dijelovi trenirke, neki imaju patentne zatvarače na dnu nogavica ili elastični rebrasti patent. Muškarci koriste gornji dio trenirke češće od jakni jer su funkcionalniji za prijelazno jesensko i proljetno razdoblje. Gornji dijelovi trenirke također mogu biti užeg ili šireg kroja, s manjim i većim džepovima te s ili bez kapuljače.

IZBOR MATERIJALA

Prilikom kupovine trenirke potrebno je voditi računa o namjeni za koju će se koristiti kako bi bolje znali odabrati odgovarajući materijal. Za sportske aktivnosti trenirke bi trebale biti izrađene od materijala s modernim tehnologijama koji će osigurati prozračnost, fleksibilnost, udobnost i mekoću. Potrebno je da ti materijali uklanjaju vlagu te da se brzo suše. Za slobodno vrijeme možete izabrati trenirke izrađene od prirodnih materijala koji osiguravaju udobnost, osjećaj samouvjerenosti i topline. Danas se sve više koriste reciklirani materijali. Dostupan je i široki izbor boja i uzoraka, tako da će svatko pronaći nešto za sebe i tako pokazati svoju osobnost i stil.

INTERSPORT TRGOVINA

U Intersportu možete pronaći mnoštvo sportskih brendova koji nude trenirke različitih cijena, kvalitete, boja i krojeva kao što su: Nike, Adidas, Puma i brojni drugi. Adidas tenisice i trenirku u svojem ormaru ima gotovo svaki muškarac, a odlikuje svojim karakterističnim dizajnom i vrhunskom kvalitetom. Nike trenirke odlikuju svojom poznatom udobnošću i kvalitetom, a Puma trenirke jedinstvenim dizajnom ukrašenim karakterističnim logotipom Puma.  

Punjenje…