Nogomet

Najbrže kopačke ikada: ADIDAS X SPEEDFLOW

Najbrže kopačke ikada: ADIDAS X SPEEDFLOW. Modeli kopački X SPEEDFLOW podržavaju trenutnu brzinu, radikalnu okretnost i instinkt za stvaranje prostora za igrače da postignu pravo stanje fluidnosti. Nove kopačke na tržištu nosit će velike nogometne zvijezde poput Lionela Messija, Mohameda Salaha, Lindsey Horan, Heung-Min Sona, Karima Benzema i Vivianne Miedema!

Godine 2020. Adidas se usredotočio na razvoj laganih nogometnih tenisica koje podržavaju brzi nogomet, a pružaju još veću brzinu na terenu. Govorimo o modelu X Ghosted.

Zatim je Adidasov proizvodni tim napravio korak unatrag. Savjetujući se sa profesionalcima i amaterima među sportašima, o tome kako poboljšati ovu već nezamjenjivu tenisicu.

Pripremili su i tri dodatna svojstva koja su neophodna za današnju modernu igru: brzinu, okretnost i instinkt. A upravo su na tim osnovnim početnim stupovima stvorili novu i jedinstvenu tenisicu za nogomet.

Nova nogometna obuća, odnosno kopačke dizajnirane su ključnim karakteristikama dobre igre, a to su ubrzanje, sila i agilnost. Stvorene su uz pomoć stručnjaka, i nogometnih profesionalaca i amatera. A njihova je glavna svrha omogućiti igraču postizanje maksimalne brzine. Na našem tržištu nove kopačke bit će dostupne u svim bolje opremljenim sportskim trgovinama.

Kako bi nogometaši mogli brzo promijeniti smjer kretanja čak i u najnepredvidljivijim situacijama na travnjaku, poboljšana je konstrukcija nove kopačke. Dorada i obnavljanje novog modela, osiguravaju stabilnost u svim smjerovima, dok su iznimno lagani za bolju mobilnost.

Tim koji stoji iza novog proizvoda X Speedflow, također je ispunio želju igrača za nešto mekšom petom kako bi nogometne tenisice bile udobnije.

Što je dovelo do nove konstrukcije i protuklizne podloške za pete izrađene od mekših, udobnijih materijala.

Najsuvremeniji model kopački Adidas nije samo najfunkcionalniji do sada, već je i iznimno vizualno privlačan i estetski savršen. Žive boje nogometaševe tenisice čine je još vidljivijom pa mu suigrači, primjerice, mogu dati loptu točno u trenu.

Sofisticirani oblik tenisice omogućuje još bolju kontrolu lopte i pruža još preciznije udarce raznim tehnikama. Budući da je cipela niska, gležnjevi su fleksibilniji i gibljiviji. Model je nizak i uzak kako bi se čvrsto prilijegao uz stopalo, pa je kontrola loptice idealna. Grubi i konveksni profil potplata osigurava maksimalno prianjanje na travnatim površinama.

O Adidasu i nogometu:

Adidas nije samo svjetski poznat uspješan i kvalitetan brand, već se može pohvaliti i globalnim sponzorstvom i sponzorom nogometa. Službeni je dobavljač najvažnijih nogometnih turnira na svijetu. Uljučujući Svjetsko prvenstvo u nogometu, Europsko prvenstvo u UEFA -i i Ligu prvaka UEFA -e. Adidas također sponzorira neke od najboljih svjetskih klubova, uključujući Manchester United, Real Madrid, Arsenal, FC Bayern München i Juventus. Te je partner najboljim igračima, među kojima su Leo Messi, Paul Pogba, Mohamed Salah, Paulo Dybala, Gabriel Jesus, Roberto Firmino, Joao Felix, Serge Gnabry, Dele Alli, Karim Benzema, Vivianne Miedema, Lindsey Horan i Wendie Renard.