Muške košarkaške tenisice

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 58

24   60  

Proizvodi 1-24 od 58

24   60  

TENISICE ZA KOŠARKU

Košarka je jedan od najpopularnijih sportova na svijetu. Hrvatska košarka odlikuje zvučnim imenima kao što su Dražen Petrović, Toni Kukoč, Dario Šarić, Ivica Zubac te brojnim drugim. Za igranje košarke zaista ne treba mnogo. Potreban vam je teren, koš, lopta, grupa prijatelja te vrlo kvalitetne i izdržljive košarkaške tenisice. Nekada su košarkaši igrali košarku isključivo u tenisicama koje su duboke kako bi zaštitili gležnjeve od mogućih ozljeda, ali danas mnogi igrači igraju i u plitkim tenisicama. Košarkaška obuća mora biti udobna, izrađena od izdržljivih i laganih materijala koji mogu biti prirodni ili sintetički te moraju imati odgovarajući potplat. To je sport koji od igrača traži brze i nagle kretnje i reakcije. Tenisice za košarku moraju osigurati mogućnost kretanja u svim smjerovima te brze startove jer je košarka dinamičan sport u kojem nikada nema stajanja. Jednako je važna i bočna stabilnost te ublažavanje prilikom skakanja i doskakivanja.

Prilikom biranja košarkaških tenisica potrebno je voditi računa o podlozi na kojoj ćete igrati košarku. Potplat mora biti fleksibilan kako bi se omogućilo slobodno kretanje te veliki raspon pokreta, a što je potplat deblji to je veće ublažavanje. Kultura tenisica za košarku je nezamjenjiva u svijetu tenisica. Tako se i marka Converse proslavila nakon što je poznati košarkaš Charles H. „Chuck“ Taylor počeo nositi kultne All Star tenisice koje su i ikona koja je okružila cijeli svijet. Danas su to možda najprodavanije tenisice svih vremena. Uz košarkaške tenisice odlično možete kombinirati kratke hlače i majice te druge odjevne kombinacije.  Čak i osobe koje se ne bave košarkom su pod utjecajem kulture te vole nositi košarkaške tenisice kao svakodnevni modni dodatak.

Intersport trgovina u svojem asortimanu nudi košarkaške tenisice svih veličina, boja, uzoraka i drugih karakteristika brojnih proizvođača od koji je važno spomenuti Nike sa svojim poznatim modelom Air Jordan, Adidas te brojni drugi. 

 

Punjenje…