Tenisice za košarku

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 46

Stranica
24   60  

Proizvodi 1-24 od 46

Stranica
24   60  

U torbi svakog košarkaša su košarkaške tenisice

Kako god da gledamo, Hrvatska košarka je zakon. I to ne samo zahvaljujući GoranuDariu Šariću i Ivici Zupcu. U stvari, tokom svakog perioda imali smo zvučna imena koja su ohrabrivala djecu i mlade da se bave ovim uzbudljivim, dinamičnim i univerzalno popularnim sportom. Zato su mnogi očevi, birajući sportske aktivnosti za svoga sina, rekli: Neka bude košarka!

Kvalitetne košarkaške tenisce

Ne treba nam mnogo za košarku - najvažnija je grupa prijatelja, teren, lopta i dobre tenisice. Kvalitetna košarkaška obuća jedan je od glavnih uvjeta za igranje košarke. Nekada je bilo pravilo da košarkaši igraju u dubokim tenisicama, koje štite gležnjeve. I danas većina proizvođača još uvijek nudi duboke i poluduboke modele. Međutim, točno je da neki od najboljih igrača također igraju u plitkim tenisicama. Međutim, treba imati na umu da imaju već utrenirana stopala i da iza sebe imaju veliku košarkašku kilometražu. Veoma važan je potplat, koji bi trebao omogućiti dobro prianjanje na glatkim površinama za igru. Jednako je važno i prigušenje, koje ublažava sile koje nastaju pri skokovima i pristajanju na tlo. Naravno, košarkaške tenisice također moraju ponuditi veliku bočnu stabilnost, jer je to jedini način da se prežive brzi startovi, dinamično i aktivno kretanja i nagli zastoji na terenu.

U Internet prodavaonici Intersport naći ćete proizvode svjetski poznatih brendova. Među popularnim modelima je mnogo onih koji su stvoreni u kombinaciji sa košarkaškim superzvijezdama ili opremljeni ključnim tehnologijama brenda:Jordan Superfly, Nike Kyrie, Adidas Dame, Nike Hyperdunk, Adidas Marquee Boost, Nike Zoom i mnogi drugi.

 

Punjenje…