Planinarenje i pješačenje

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 73

24   60  

Proizvodi 1-24 od 73

24   60  

Ženske planinarske cipele

Kada idete na planinarenje, kvalitetna obuća i odjeća  su veoma bitni dio planinarske opreme koji osigurava vašu udobnost i sigurnost. Pre nego što se odlučimo za kupovinu, moramo odgovoriti na sljedeća pitanja - gdje, koliko često, po kojem ćemo terenu šetati, u kojem godišnjem dobu i po kojim vremenskim uvjetima? Ženske planinarske cipele su prilagođene anatomiji ženskih stopala kako bi pružile maksimalnu udobnost tokom cijelog dana.

Dublja cipela, veća podrška

Dubok dizajn je odlika planinarskih cipela koje pružaju dobru podršku i veoma su izdržljive. Dobro je znati kuda planinarite i shodno tome birati obuću, hodanje po ravnom terenu pogodno je za plitke planinarske cipele, a ako idete u planine, visoke planinarske cipele su bolji izbor.

Potplat

U većini slučajeva planinarske cipele sa grubo profiliranim potplatom su pogodne za planinarenje i odlično prijanjaju mekanim podlogama. Također, preporuka je da potplat cipela bude izrađen od visokokvalitetne gume koja je izdržljiva u vlažnim i hladnim uvjetima.

Po pravilu, cipele dubokog dizajna imaju tvrd i robustanpotplat, dok modeli za hodanje i planinarenje imaju fleksibilan potplat.

Materijali

Najmodernija tehnologija izrade donosi nam kvalitetne tehničke materijale koji su prozračni i lagani, a istovremeno su dovoljno izdržljivi da mogu izdržati udarce u oštre stijene i hodanje po neravnim površinama. Međutim, većina proizvođača nudi i klasične kožne cipele koje su tradicionalni izbor mnogih planinara. Cipele izrađene od kombinacije plastike i kože su također popularne zbog spoja vrhunskih tehničkih karakteristika.

Širok asortiman

Intersport nudi planinarske cipele i dodace mnogih svjetski poznatih brendova. Salomon ženske cipele zadivljuju svojom funcionalnošću, izuzetno su popularne i ženske planinarske cipele adidas Terrex koje impresioniraju svojom funkcionalnošću i interesantnim izgledom. Sa novim planinarskim cipelama, izleti po planinama širom Hrvatske postati će vaš omiljeni hobi.

 

Punjenje…