Plaža i vodeni sportovi

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 847

24   60  
  1. Speedo JET MIRR, crna

    1 boja

    Speedo JET MIRR, crna
    14,99 EUR
    112,94 KN

Proizvodi 1-24 od 847

24   60  

Plažo, stižem!

Kada se temperatura zraka podigne iznad 25 stupnjeva Celzijevih, a kada se more zagrije najmanje dvadeset stupnjeva, plaža postaje mjesto okupljanja ljetnih entuzijasta, navijača, zaljubljenika u vodu, sunce, pozitivnu energiju. Zapravo, nije važno je li to uz more, rijeku ili jezero. Uvijek je lijepo i zabavno. Možemo uživati na plaži. možemo se prepustiti raznim društvenim igrama i sportskim aktivnostima, uživati u adrenalinu koji nude vodeni sportovi, moći ćemo uhvatiti sunčeve zrake, i zadovoljstvo nam je promatrati ten na našoj koži koji postepeno tamni, možemo čitati, slušati muziku, razgovarati, misliti ili jednostavno gledati u stranu. ,

Kupaći kostimi - jedina potrebna oprema

Među opremom za plažu obavezan je samo kupaći kostim. Mogu biti jednodjelni, mogu biti bikini, mogu biti kraće ili nešto duže kupaće gaće. Važno je da je sve napravljeno od materijala koji se brzo suši. Sve ostalo je stvar mašte i vlastitog stila.

Vodeni sportovi

Naravno, plaža je također prostor za akciju. Veliko plavo more nas doslovce poziva u svoj zagrljaj. Vodeni sportovi nude obilje ljetne zabave. Možemo pronaći peraje, maske i disalice i otkriti ljepote podvodnog svijeta. SUP-om možete otići na  udaljenu zonu i upoznati susjedne uvale.

Sunce

Mislili smo i na najmlađe koji trebaju dobro biti zaštićeni od sunca i opremljeni  suncobranima i jednostavnim šatorima za plažu koji pružaju hlad i široku odjeću koja nudi UV zaštitu. Sve  to je dostupno u Intersport web trgovini.

Punjenje…