Skijanje

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 1321

24   60  
 1. Salomon QST ACCESS X70 W GW, ženske pancerice, crna

  1 boja

  Salomon QST ACCESS X70 W GW, ženske pancerice, crna
  188,99 EUR 269,99 EUR
  1.423,95 KN 2.034,24 KN
 2. Falke SK2 SNOW, muške skijaške čarape, plava

  1 boja

  Falke SK2 SNOW, muške skijaške čarape, plava
  32,99 EUR - 33,99 EUR
  248,56 KN - 256,10 KN

Proizvodi 1-24 od 1321

24   60  

Alpsko skijanje

Alpsko skijanje tradicionalno je jedan od najpopularnijih sportova u Hrvatskoj. Naravno, i skijanje je u rekreativnom smislu izuzetno ugodan, zanimljiv i zabavan sport. To nije samo vrtlog bijelih livada, već i potpuno zimsko iskustvo prirode koje uključuje i uživanje u sviježem planinskom zraku i druženje sa obiteljii prijateljima. Skijanje je jedan od najsloženijih sportova kada je u pitanju oprema, a zahtijeva prilično malo opreme. Skije, kacige, pancerice za skijanje i štapovi za skijanje čine osnovu, kao i odjeća i zaštitna oprema.

Čizme za skijanje i skije

Skije su u posljednje vrijeme dostigle izuzetan napredak. Većina proizvođača nudi mnogo modela, od kojih svako može pronaći par koji odgovara njegovim skijaškim vještinama i stilu. Skije, naravno, čine koherentnu cjelinu u kombinaciji sa čizmama za skijanje. Dostupni su i  mnogi modeli koji su prilagođeni vještini i težini skijaša. Prodavaonice Intersport nude proizvode poznatih brendova kao što su Elan, Atomic, Head, Tecno Pro, Salomon, Rossignol i Fischer.

Odjeća za skijanje

S obzirom da se skijanje odvija po hladnom vremenu, odgovarajuća odjeća je od najveće važnosti. U skijanju je najvažnije oblačiti se skladu sa zakonima troslojnog zimskog trošenja. Prvi sloj izrađen je od prirodnih materijala koji su ugodni na dodir. Srednji sloj daje toplinu. Vanjski sloj, međutim, stvara oklop koji ne može propustiti vlagu ili vjetar. Suvremena odjeća za skijanje izrađena je od vrhunskih tehničkih materijala koji su prozračni, brzo se suše, dobro apsorbiraju vlagu i odbijaju vodu.

Zaštitna oprema

Skijanje je sport koji se odvija pri relativno velikim brzinama, koje su kod modernog skijanja još više porasle. Stoga je kvalitetna zaštitna oprema ključna za bezbrižno uživanje na snijegu. Pametni i dobro upućeni skijaši uvijek i svugdje koriste kacigu i kvalitetne naočale za skijanje. Rukavice nisu dizajnirane samo za toplinsku zaštitu ruku, već igraju važnu ulogu u ukupnoj sigurnosti na skijalištu.

Skijanje za žene

Većina proizvođača već duži niz godina nudi i proizvode samo za žene. Skije i čizme prilagođene su anatomiji ženskog tijela, što olakšava skijanje. Naravno, odjeća je moderan fokus koji unosi najnovije trendove u bijela polja.

Djeca na skijama

Skijanje je veselje i zabava za najmlađe. Zbog toga je preporučljivo što prije ih staviti na skije. Naravno, treba im odgovarajuća oprema. Neki proizvođači nude posebne verzije dječjih skija koje se fleksibilno naginju i omogućavaju izuzetno učinkovit prijelaz. Osim toga, dostupne su dječije čizme za skijanje koje se mogu prilagoditi različitim veličinama dječjih stopala.

U prodavaonicama Intersporta nalazi se izuzetno bogat izbor proizvoda za skijanje koji nose potpis svetski priznatih brendova poput Poc, Uvex, Casco, Alpina, Leki, Mckinley, Firefly, Colmar, Ice Peak, Briko, Falke, Reusch, Smith i naravno spomenuti brendovi skija i obuće za skijanje.

Punjenje…