Nogometne kopačke

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 91

24   60  

Proizvodi 1-24 od 91

24   60  

NOGOMETNA OBUĆA

Obuća često čini jezgru stila te neki ponekad obući prilagođavaju ostatak odjevne kombinacije. Ništa drugačije nije sa nogometnom obućom koja u zadnje vrijeme postaje vrlo popularna i u svakodnevnom izgledu. Za svaku prigodu i vremenske uvjete potrebna je kvalitetna obuća kako bi se osjećali što ugodnije, udobnije i zaštićeno. U današnje vrijeme dostupan je beskonačni izbor modela i vrsta nogometne obuće različitih proizvođača, boja, uzoraka i oblika, tako da će svatko pronaći onaj par koji će odgovarati baš njemu.

KVALITETA I MATERIJALI

Za nogomet su, osim odgovarajuće odjeće i opreme, potrebne i kvalitetne tenisice za nogomet ili kopačke. Nogometne kopačke razlikuju se od ostalih modela tenisica po svojoj konstrukciji potplata ovisno o tome koriste li se kopačke za nogomet za unutarnje ili vanjske treninge odnosno utakmice. Potplat je izrađen od kvalitetne gume koja osigurava optimalno prianjanje te omogućava slobodu pokreta bez obzira o kakvoj se podlozi radi. Na potplatu se mogu nalaziti i karakteristični čepići koji osiguravaju dobro prianjanje, prvenstveno na kratkoj travi i umjetnim podlogama. Nogometne tenisice mogu biti izrađene od prirodnih ili umjetnih materijala. Najčešće su izrađene od posebnih sintetičkih materijala koji lijepo obujme stopalo te mu osigurava svu potrebnu stabilnost u svim uvjetima. U današnje vrijeme sve se češće koriste reciklirani materijali koji pomažu pri smanjivanju onečišćenja okoliša. Tekstura na gornjem dijelu nogometnih tenisica mora osigurati dobar kontakt s loptom. Kopačke za djecu i odrasle dostupne su u različitim bojama i uzorcima tako da možete pronaći upravo one koje će odgovarati vašem dresu ili stilu.  

NAMJENA JE VAŽNA

Kvaliteta tenisica je također prilagođena njihovoj namjeni. Prilikom izbora tenisica potrebno je voditi računa i o vremenskim uvjetima u kojima će se koristiti, mogućim zaštitnim membranama i materijalima te omjeru cijene i kvalitete. Nogometne tenisice su uvijek izrađene od najkvalitetnijih materijala s najmodernijim tehnologijama koje omogućavaju udobnost i zaštitu te će većinom biti izrađene od kvalitetnih recikliranih materijala koji osiguravaju prozračnost i fleksibilnost.

INTERSPORT

U Intersport trgovinama može se pronaći nogometna obuća brojnih svjetski poznatih brendova kao što su Nike, Adidas, Joma i mnogih drugih koji za svaku sezonu imaju prikladnu i modernu obuću. Adidas tenisice su uvijek odlične kvalitete i dizajna, a ponuda je uvijek moderna i u korak s vremenom. Jedan od najpopularnijih modela je Predator. Adidas kopačke Predator imaju posebne točke izrađene od gume koje osiguravaju izuzetan kontakt i osjećaj za nogometnu loptu.  Nike tenisice odlikuju karakterističnim logotipom koji predstavlja garanciju kvalitete i udobnosti. Među najpopularnijim Nike nogometnim tenisicama je model Phantom koje su izrađene od posebnog materijala Flyknit koji osigurava malu težinu i bešavnost te tako pruža potrebnu udobnost i sigurnost.  

Punjenje…