Fitnes tenisice

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 27

Stranica
24   60  

Proizvodi 1-24 od 27

Stranica
24   60  

Muške tenisice za fitnes

Treniranje u teretani, u koje ubrajamo fitness, aerobik, neke borilačke vještine, zumbu, girje, boot camp, crossfit i neke druge moderne oblike, postaje iz godine u godinu sve popularnije. Sve više i više ljubitelja sporta opredjeljuje se za ovu vrstu tjelesne aktivnosti. Takav je trening zanimljiv uglavnom zbog svojih pozitivnih učinaka, a možemo ga prilagoditi radnim i drugim dnevnim obvezama.

Naravno, trening u teretani zahtijeva i malo drugačiju vrstu obuće. Prije svega, vlasnici fitnes centara neće biti oduševljeni ako ih posjetite u obući u kojoj ste hodali, trčali ili skakali po vani. Osnovno pravilo je, da vam je za fitness potreban poseban par tenisica, koje ćete koristiti samo u dvorani.

Tenisice za fitnes

Većina vodećih proizvođača sportske obuće nudi posebne tenisice za fitness. Fitness tenisice su opremljene s potplatom koji omogućuje dobru amortizaciju, na primjer, na treninzima koji uključuju puno skokova, promjene tempa i položaja, te se odlikuju odličnim prianjanjem. Od nedavno možemo birati potplate koji omogućuju što prirodnije kretanje stopala. Osim toga, tenisice za fitnes su izrađene od modernih materijala koji im osiguravaju malu težinu i dobru prozračnost. Možemo birati i između modela koji su malo viši, te pružaju dodatnu potporu gležnju. Osim toga, proizvođači razmišljaju i o dizajnu i obliku samih tenisica. Tako tenisice za fitnes postaju sjajni primjeri modernog sportskog dizajna, a u kombinaciji s atraktivnim kombinacijama boja, lako ih možemo uvrstili u bilo koju zbirku izvrsnih primjera industrijskog dizajna.

 

Punjenje…