Odjeća za planinarenje

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 1023

24   60  
  1. The North Face W ACONCAGUA 3 HOODIE, ženska jakna za planinarenje, roza

    1 boja

    The North Face W ACONCAGUA 3 HOODIE, ženska jakna za planinarenje, roza
    219,99 EUR - 220,99 EUR
    1.657,51 KN - 1.665,05 KN

Proizvodi 1-24 od 1023

24   60  

PLANINARENJE

Planinarenje i pješačenje u prirodi zadnje vrijeme postaju sve popularniji oblik rekreacije jer pozitivno utječe na naše zdravlje, fizičku spremu te vraća čovjeka prirodi. Planinarenje nije skup sport jer nije potrebno mnogo opreme i rekvizita, a oprema koja je potrebna je vrlo pristupačna. Za planinarenje je potrebno imati kvalitetnu jaknu koja je otporna na nepovoljne vremenske uvjete koji vas mogu iznenaditi visoko u planinama, fleksibilnu odjeću koja vas neće ometati prilikom kretanja, izdržljivu obuću za planinarenje namijenjenu za muške i ženske osobe, kao i za djecu. Odjeća za planinarenje ne sastoji se od mnogo dijelova ali je izuzetno važno paziti na kvalitetu i materijale prilikom kupovine.

KVALITETA I MATERIJALI

Pravi izbor odjeće za planinarenje je izuzetno bitan jer nikad ne znate kakvo vas vrijeme može iznenaditi visoko u planinama. Od odjeće za planinarenje je izuzetno važno imati kvalitetne hlače za planinarenje koje će vam pružiti sigurnost i zaštitu u svim situacijama. Ovisno o vremenskim uvjetima u kojima planinarite, možete birati između kratkih i dugih planinarskih hlača. Planinarske hlače izrađene su od tehničkih materijala koji će osigurati zaštitu i sigurnost u svim vremenskim uvjetima te imaju vodootpornu zaštitu. One osiguravaju prozračnost, a istovremeno osiguravaju otpornost na vjetar. Obzirom da u planinama možete naići na veoma niske temperature, važno je imati hlače koje će osigurati toplinu i udobnost. Hlače za planinarenje odlikuju i mnoštvom džepova u koje možete pohraniti sve predmete koji su vam potrebni prilikom planinarenja. Za planinarenje su sve popularnije tajice koje osiguravaju fleksibilnost i udobnost te ne ometaju kretanje. One se mogu nositi i za druge sportske aktivnosti ili slobodno vrijeme. Majice za planinarenje dostupne su s dugim ili kratkim rukavima te odlikuju izuzetnom kvalitetom i fleksibilnošću tako da vas neće ometati prilikom kretanja. Majice mogu biti izrađene od prirodnih materijala ili umjetnih, tehničkih materijala koji osiguravaju brzo sušenje, uklanjanje viška vlage te sprječavaju nastajanje neugodnih mirisa. Ukoliko planinarite u slabijim vremenskim uvjetima potrebno je imati i kvalitetnu jaknu za planinarenje. Za prijelazna vremenska razdoblja dostupne su prozračne jakne koje možete jednostavno skinuti i pohraniti u ruksak ili priručnu torbicu, a za hladnije vremenske uvjete potrebno je imati toplu jaknu s kapuljačom koja će vas zaštititi od vjetra i hladnoće.

INTERSPORT

U Intersportu je dostupan veliki izbor odjeće za planinarenje različitih brendova, kao što su Icepeak, Adidas, McKinley te brojnih drugih. Dostupna je odjeća od donjeg rublja, majici pa sve do podstavljenih jakni različitih omjera cijene i kvalitete. Možete pronaći široki asortiman odjeće različitih boja, materijala i uzoraka tako da će svatko pronaći nešto što će odgovarati njihovom stilu i karakteru. Osim kvalitetne odjeće, u Intersportu možete pronaći i obuću i dodatnu opremu za planinarenje.

Punjenje…