Biciklistička oprema

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 534

24   60  
 1. Garmin FENIX 7 PRO SAPPHIRE SOLAR, sat sportski, crna

  1 boja

  Garmin FENIX 7 PRO SAPPHIRE SOLAR, sat sportski, crna
  849,96 EUR 999,95 EUR
  6.404,02 KN 7.534,12 KN
 2. Garmin FENIX 7X PRO SAPPHIRE SOLAR, sat sportski, crna

  1 boja

  Garmin FENIX 7X PRO SAPPHIRE SOLAR, sat sportski, crna
  934,99 EUR 1.099,99 EUR
  7.044,68 KN 8.287,87 KN
 3. Garmin VENU 2 PLUS, sat sportski, crna

  1 boja

  Garmin VENU 2 PLUS, sat sportski, crna
  407,99 EUR 479,99 EUR
  3.074,00 KN 3.616,48 KN
 4. Garmin VIVOMOVE SPORT, sat sportski, bijela

  1 boja

  Garmin VIVOMOVE SPORT, sat sportski, bijela
  180,19 EUR 211,99 EUR
  1.357,64 KN 1.597,24 KN
 5. Smith ENGAGE 2 MIPS, biciklistička kaciga, siva

  3 boje

  Smith ENGAGE 2 MIPS, biciklistička kaciga, siva
  71,99 EUR 119,99 EUR
  542,41 KN 904,06 KN

Proizvodi 1-24 od 534

24   60  

BICIKLISTIČKA OPREMA

Biciklistička oprema vrlo je važan element sigurne i ugodne vožnje biciklom. Na tržištu je dostupno mnoštvo biciklističke opreme koja će odgovarati svima i svim uvjetima u kojima se bicikl vozi. Osim naravno kvalitetnog bicikla i biciklističke odjeće kao što su ugodne biciklističke hlače i majice izrađene od tehničkih materijala koja će vam osigurati ugodno, kvalitetno i sigurno bicikliranje u svim vremenskim uvjetima, potrebno je imati odličnu opremu za bicikle koja će oplemeniti vaše iskustvo u bicikliranju. Odabir pojedine opreme ovisi isključivo o željama biciklista, dok je dio opreme obavezan za određene uvjete i načine vožnje. Oprema je dostupna u različitim veličinama, bojama, uzorcima i različitih karakteristika tako da će svaki dio opreme odgovarati svakome po njihovim željama, ali i stilu i karakteru.

VELIKI ASORTIMAN OPREME ZA BICIKLE

U Intersportu je dostupan zaista široki asortiman opreme namijenjene raznim vrstama bicikla, od brdskih i gradskih do dječjih bicikala različitih veličina, boja i karakteristika. Svaki dobar bicikl mora imati blatobran koji može biti već unaprijed montiran, a možete ga i kupiti u različitim dimenzijama i izvedbama te služi kako bi smanjili smetanje performansi vožnje bicikla. Oni mogu biti izrađeni od plastike ili metala. Oprema za bicikl ne bi bila potpuna bez torbice za bicikl. Torbica za bicikl omogućava biciklistima efikasno spremanje stvari koje nose sa sobom na vožnju biciklom. Torba za bicikl može se pronaći u raznovrsnim dizajnima, materijalima i dimenzijama. Torbice za bicikle mogu se staviti ispod sjedala, na volan, na područje okvira bicikla i na brojna druga mjesta na biciklu. One su praktične te će vam se pokazati kao jedan od najkorisnijih dijelova biciklističke opreme. Osim torbi za bicikl, dostupan je i ruksak za bicikl koji omogućava dodatni prostor za pohranjivanje nužnih predmeta tijekom bicikliranja. U njega možete pohraniti i pumpu za bicikl i zračnice za bicikl. Zračnica za bicikl dostupna je u različitim veličinama, ovisno o veličini kotača vašeg bicikla te se preporučuje da uvijek imate rezervnu zračnicu u torbi kako bi u slučaju nezgodne brže nastavili sa svojim obavezama. Praktički obavezni dio opreme, pogotovo u gradskom okruženju, je lokot za bicikl. Krađe su danas nažalost učestala pojava, tako da vam je potreban kvalitetan i siguran lokot za bicikl. Važno je da lokot bude što veći, čvršći i robusniji, a izrađeni su od različitih materijala koji osiguravaju sigurnost. Dostupan je i brzinomjer za bicikl koji se može postaviti na volan ili okvir bicikla te na njemu možete pratiti trenutnu brzinu kojom vozite te srednju brzinu koja je vidljiva kada se zaustavite. Na brzinomjeru možete vidjeti i udaljenost te vrijeme. Važno je imati i odgovarajuće pedale za bicikl koje odgovaraju određenoj vrsti vašeg bicikla. Pedale se razlikuju prema svojem dizajnu, karakteristikama, materijalu od kojih su izrađene. Neke pedale imaju i reflektivne elemente koji osiguravaju vašu sigurnost u mraku i slabijim svjetlosnim uvjetima.

INTERSPORT IZBOR

U Intersportu je dostupan veliki izbor različite odjeće, obuće i opreme koja je potrebna svim biciklistima, bilo da se vozite po gradu ili planinama. Dostupni su razni proizvođači sportske opreme koji proizvode sve potrebno za bicikliste, od biciklističkih kaciga i ruksaka do dječjih sjedalica i rasvjetnih sistema. Sva oprema dostupna je u različitim omjerima cijene i kvalitete. Među najpoznatijim brendovima koji proizvode biciklističku opremu dostupnim u Intersportu su Alpina, Head, Nakamura, Genesis, Suunto i brojni drugi.  Nakamura je marka koja je poznata po svojoj širokoj, kvalitetnoj i raznovrsnoj ponudi bicikala i druge biciklističke opreme. Proizvodi Nakamura odlikuju kvalitetom i izdržljivosti te su dostupni ekskluzivno u Intersportu. Alpina je marka koja odlikuje svojim atraktivnim dizajnom te uvijek modernim bojama, a izrađuju raznovrsnu opremu za biciklizam kao što su kacige i sunčane naočale.

 

Punjenje…