Planinarenje i pješačenje

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 29

Stranica
24   60  

Proizvodi 1-24 od 29

Stranica
24   60  

Dječje planinarske cipele

Kada idete na planinarenje, kvalitetna obuća je jako bitan dio planinarske opreme koji osigurava vašu udobnost i sigurnost. Prije nego što se odlučimo za kupovinu, moramo odgovoriti na sljedeća pitanja - gdje, koliko često, po kojem ćemo terenu šetati, u kojem godišnjem dobu i po kojim vremenskim uvjetima? Dječje planinarske cipele su prilagođene anatomiji dječjih stopala kako bi pružile maksimalnu udobnost tokom cijelog dana.

Dublja cipela, veća izdržljivost

Dubok dizajn je odlika planinarskih cipela koje pružaju dobru podršku i veoma su izdržljive. Dobro je znati kuda planinarite i shodno tome birati obuću, hodanje po ravnom terenu pogodno je za plitke planinarske cipele, a ako idete u pohod na planine, visoke planinarske cipele su bolji izbor.

Potplat

U većini slučajeva planinarske cipele sa tvrdim i ojačanim potplatom su pogodne za planinarenje i odlično prijanjaju mekanim podlogama. Također, preporuka je da potplat cipela bude izrađen od visokokvalitetne gume koja je izdržljiva u vlažnim i hladnim uvijetima.

Po pravilu, cipele dubokog dizajna imaju tvrd i robustanpotplat, dok modeli za hodanje i planinarenje imaju fleksibilan potplat.

Bogata ponuda

Intersport Internet prodavaonica nudi dječje planinarske cipele mnogih svjetski poznatih brendova. Salomon cipele zadivljuju svojom funkcionalnom suvremenošću, izuzetno su popularne i planinarske cipele adidas Terrex koje impresioniraju svojom funkcionalnošću i interesantnim izgledom. Sa novim planinarskim cipelama, izleti po planinama širom Hrvatske postati će vaš omiljeni hobi.

Punjenje…