Tenis

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 491

24   60  

Proizvodi 1-24 od 491

24   60  

Tenis

Tenis je tradicionalno jedan od najpopularnijih sportova na svijetu. Ovo je sport koji djeca mogu početi trenirati već s pet godina. Bijeli sport je odličan za kondiciju a kombinira entuzijazam i borbu najvećih majstora kao što su Roger Federer, Rafael Nadal i Novak Đoković.

Reket

Reket je naravno najvažniji teniski rekvizit. Moderni reketi također omogućavaju rekreativnim igračima da igraju relativno lako, smanjuju greške i pružaju im dodatnu snagu. Važno je samo pronaći reket koji je pogodan za nivo znanja i fizičku spremu igrača. Dobri rekreativni igrači imaju različite rekete za sve uvjete i vrste igre. Pored toga, važno je na reketu imati odgovarajući grip i žice koje se mogu prilagoditi Vašim željama i potrebama.

Teniska loptica

Pored reketa druga najvažnija stvar za dobru tenisku igru je teniska loptica. Obično su dostupne u bocama poput konzerve u kojima se pakiraju po tri ili četiri loptice. U Intersportu nudimo teniske loptice svih velikih proizvođača, kao i specijalne, blaže i sporije loptice za djecu.

Obuća i odjeća

Tenis je jedan od najmodernijih i najpopularnijih sportova. Svi veliki proizvođači izbacuju nekoliko novih kolekcija odjeće i obuće koje njihovi glavni ambasadori promoviraju nekoliko puta godišnje. Moderna teniska odjeća izrađena je od materijala za brzo sušenje. Tenisice nude udobnost i stabilnost. S obzirom na to da u našim gradovima uglavnom igramo na zemlji, neki modeli su opremljeni potplatom prilagođenim ovoj površini.

Torbe i dodatna oprema

S obzirom da su teniski reketi i rekviziti relativno atipičnih dimenzija, proizvođači su dizajnirali specijalne torbe u kojima je moguće spakirati od 3 do 12 reketa. Neki modeli imaju i termoizolacijske pretince.

Punjenje…