Fitnes trening joga tenisice

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 52

24   60  

Proizvodi 1-24 od 52

24   60  

Ženske fitnes tenisice

Vježbanje u teretani, koja uključuje fitnes, aerobik, neke borilačke vještine, kardio trening, zumbu, kettle bells, boot camp, cross fit i neke druge moderne forme vođenih vježbi, je iz godine u godinu sve popularnije. Sve više i više ljubitelja sporta opredjeljuje se za ovu vrstu fizičke aktivnosti. Ovakav trening je zanimljiv uglavnom zbog svojih svestranih pozitivnih efekata, a može se prilagoditi i poslu i drugim dnevnim obavezama. Naravno, vježbanje u teretani zahtijeva i malo drugačije patike. Uglavnom, vlasnici fitnes centara neće biti sretni ako ih posjetiti u obući koju koristite za hodanje, trčanje i skakanje. Osnovno pravilo je da za fitnes treba imati poseban par tenisica, koje koristite samo u zatvorenom prostoru.

Karakteristike tenisica za fitnes

Brojni veliki proizvođači nude posebne ženske tenisice dizajnirane za trening u teretanama. Tenisice za fitnes, kao što su na primjer one za aerobik, uglavnom su opremljene potplatom koji omogućava dobro prigušenje, i imaju odlično prianjanje, koje je važno za određene sprave ili pri određenim vježbama. Nedavno su se pojavili potplati koji omogućavaju da se stopalo kreće što prirodnije.Uz to, fitnes tenisice su izrađene od modernih materijala koji im daje malu težinu i potrebnu prozračnost. Neki modeli su malo dublji i pružaju dodatnu podršku za gležanj. Pored toga, proizvođači razmišljaju i o dizajnu tenisica.

Fitnes tenisice su odlični primjeri modernog sportskog dizajna, a u kombinaciji sa atraktivnim kombinacijama boja, lako bi se uvrstile u bilo koju kolekciju odličnih primjera industrijskog dizajna. Ovo se posebno odnosi na Nike ženske tenisice ili ženske adidas tenisice, koje su također postale atraktivni zaštitni znak modernog urbanog stila života.

 

 

 

 

Punjenje…