Dječje tenisice za dvoranu

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

7 Proizvodi

24   60  

7 Proizvodi

24   60  

DJEČJE TENISICE ZA DVORANU

Tenisice za dvoranu su specifično dizajnirane za sportove koji se odvijaju u zatvorenim prostorima jer zbog svojih karakteristika i oblika potplata moraju odgovarati unutarnjim površinama dvorane i onemogućiti proklizivanje koje može dovesti do ozljeda. U jesenskim i zimskim vremenskim uvjetima nije vam više potrebna teška zimska obuća jer se neki sportovi koji se ne odvijaju uobičajeno u unutrašnjim prostorima sele u dvorane. U dvoranama nema vjetra, padalina te je temperatura konstantna.

RAZNOLIKOST

U kategoriji tenisica za dvoranu možete pronaći tenisice za nogomet, tenisice za tjelesni, košarkaške tenisice i tenisice za druge dvoranske sportove. One se, međutim, mogu koristiti i u slobodno vrijeme. Dječje tenisice za dvoranske sportove imaju potplat koji će omogućiti dobro prianjanje na glatkim površinama za igranje. Potplat je izrađen od kvalitetne gume koja se pokazala kao najbolji izbor materijala za unutarnje prostorije jer ne dolazi do proklizavanja. Vrlo je važno da dvoranske tenisice osiguravaju dobru bočnu stabilnost koja osigurava okretnost, brze startove i zaustavljanja, promjene smjera te skakanje i doskakivanje. Tenisice za tjelesni su malo fleksibilnije, mekanije te se tako prilagođavaju različitoj sportskoj opremi. Tenisice za dvoranu mogu biti različitih boja, visina, motiva te biti izrađene od različitih materijala, od prirodne kože do umjetnih recikliranih materijala. Također su dostupni brojni modeli s vezicama, čičkom ili kombinacijom. Često se koristi prozračni materijal koji omogućava disanje stopala i sprječava nastajanje neugodnih mirisa.

INTERSPORT

U Intersportu možete pronaći široki asortiman odjeće i opreme, kao i dječje tenisice na akciji te one iz najnovije kolekcije. Među poznatijim proizvođačima sportske opreme za dvoranu su Nike i Adidas. Adidas dječje tenisice odlikuju s karakteristične tri crte koje predstavljaju garanciju kvalitete i modernosti. Nike tenisice odlikuju vrhunskom udobnošću i kvalitetom.

Punjenje…