Dječje tenisice za nogomet

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

17 Proizvodi

24   60  

17 Proizvodi

24   60  

DJEČJE TENISICE ZA NOGOMET

Nogomet je najpopularniji sport na svijetu te najvažnija sporedna stvar na svijetu. Nogomet je u osnovi igra u kojoj su potrebna samo tri elementa: mašta, lopta i tenisice za nogomet. Izrada tenisica za nogomet je prava znanost jer su one jedine koje imaju kontakt s loptom tijekom igre te se zbog toga razlikuju prema površini na kojoj se igra te poziciji igrača. Sva djeca koja se bave nogometom znaju da su kvalitetne dječje tenisice za nogomet stvar bez koje se ne može. Tenisice za nogomet za djecu se razlikuju prema tome igra li se nogomet u zatvorenom prostoru, na glatkoj površini u dvorani ili na otvorenom prostoru, bilo na asfaltu bilo na travnatim površinama. Kopačke za djecu ćete prvenstveno birati prema terenu na kojima ćete ih koristiti, a zatim prema udobnosti i izgledu. Također, nogometne tenisice se razlikuju i prema poziciji koju igrate.

POTPLAT ZA RAZLIČITE POVRŠINE

Tenisice za nogomet moraju omogućiti aerodinamično kretanje, fleksibilnost, brze startove i nagle promjene smjera te savršeno prianjanje podlozi. Osim toga, tenisice moraju biti veoma udobne i kvalitetno izrađene jer trebaju izdržati cijelu utakmicu ili trening. Pravi nogomet se uobičajeno igra na travnatim površinama. Trčanje i kretanje na takvim podlogama moguće je samo uz posebno oblikovani potplat koji ima čepove koji omogućavaju dobro prianjanje. Nogometne tenisice se razlikuju i prema materijalu. Prvo su se izrađivale samo kožne tenisice, a kasnije su se počeli koristiti i drugi posebni materijali koji su veoma prozračni, olakšavaju disanje stopala te smanjuju znojenje. Tekstura tenisica na gornjem dijelu mora osigurati dobar kontakt s loptom.

INTERSPORT

U Intersportu su vam dostupne dječje tenisice na akciji, kao i najnoviji modeli nogometnih tenisica brojnih svjetskih proizvođača sportske opreme kao što su Nike, Adidas i brojni drugi. Dječje Nike tenisice odlikuju vrhunskom udobnošću i kvalitetom, a Nike tenisice koriste brojni nogometaši diljem svijeta.

 

Punjenje…