Trčanje

Novosti najpoznatijih brendova sportske obuće!

Novosti najpoznatijih brendova sportske obuće. Ovaj put se fokusiramo na trčanje i kvalitetne tenisice za trčanje, te predstavljamo novitete najvećih i najpoznatijih brendova sportske obuće. To su ASICS Kayano, Brooks Ghost 14, Hoka One One Clifton 8, Mizuno Wave Rider 25 i Nike Air Zoom Pegasus 38. Tenisice koje svojim poboljšanim karakteristikama impresioniraju trkače svih generacija.

Novosti najpoznatijih brendova ; Asics GEL-KAYANO 28

m

Asics Kayano je vrsta obuće za trčanje, koja pruža potporu pri trčanju. Izvrsna je u sprječavanju prekomjerne pronacije, što osigurava potplat obložen gelom. Izvrsna podrška koju obuća pruža, razlog je zašto je Kayano jedna od najboljih ASICS tenisica za trčanje.

Gel Kayano tenisice za trčanje prikladne su za svakodnevno trčanje. Zbog toga što stabiliziraju stopalo, i na taj način sprječavaju bolnu nelagodu u stopalu, ili koljenu tijekom ili nakon trčanja. Asics Gel Kayano 28 linija ima najveći udio gela među svim ASICS tenisicama do sada.

To je velika prednost za trkače koji trče svaki dan, ili na velike udaljenosti poput maratona i polumaratona. Gel Kayano je najbolja ASICS obuća za trčanje u smislu konstrukcije, materijala i tehnologije. Kako bi se poboljšala stabilnost i odziv, središnjem potplatu se dodaje FF BLAST jastučići. Novi dizajn obuće za trčanje s GEL tehnologijom, osigurava jednostavan korak i omogućuje vam mekše slijetanje bez gubitka brzine.

Brooks GHOST 14

m

Tenisice za trčanje Brooks Ghost 14 već su dugo popularne kod mnogih trkača. Neutralna tenisica za trčanje, stvorena za udobnost i dosljednost u različitim vrstama trčanja. U ovim izdržljivim tenisicama moći ćete trčati i na velike udaljenosti.

Velika prednost obuće za trčanje Brooks Ghost 14, je ta što tenisica obuhvaća vaše stopalo s izdatnim podlogom po cijeloj dužini. Bez obzira volite li trčati po nogostupu, traci za trčanje ili čak po nezahtjevnim poljskim stazama.

Tenisice Ghost 14 osmišljene su i za svakodnevnu uporabu. To je izvrsna tenisica za trkače koji trebaju dosljednost i udobnost, a žele tenisice koje će trajati dugo.

Hoka One One CLIFTON 8

m

Hoka One One Clifton 8 višenamjenska je svakodnevna sportska tenisica, za udobno i stabilno hodanje ili trčanje. Njihov središnji potplat olakšava trčanje i štedi energiju na velikim udaljenostima.

Verzija tenisica za trčanje Hoka One One Clifton 8 ima jače podstavljeniji jezičak, bolje pristajanje gume na potplatu. Time vam daje nešto brži osjećaj, zbog tvrđeg prednjeg dijela obuće koji okružuje vaše stopalo.

Mizuno WAVE RIDER 25

m

Mizuno Wave Rider 25 pruža uravnoteženu kombinaciju odzivnosti i ublažavanja, što ga čini jednom od najboljih neutralnih tenisica za trčanje do sada. Potplat cipele nudi trkaču pojačanu potporu tijekom trčanja.

Koja je dizajnirana da vodi stopalo kroz ciklus hodanja, i omogućuje glatki prijelaz, te na taj način ublažava udar stopala o površinu. Enerzy pjena nudi potporu i ublažavanje na višoj razini. Također je izuzetno osjetljiva tijekom trčanja, pa se možete osjećati puni energije čak i pri prevladavanju dugih kilometara.

Nike AIR ZOOM PEGASUS 38

m

Nike Air Zoom Pegasus 38 mekane su i udobne tenisice za svakodnevan trening. Tenisica je poboljšana verzija modela 37, pa je time posebno udobna tenisica za početnike, i prve kraće i nezahtjevne kilometre. Nike je ovaj puta promijenio oblik jezička tenisica za trčanje, i malo prilagodio sustav vezivanja.

Koji je osmišljen tako da vam omogućuje preciznije nošenje obuće. Tenisici je dodana pjena, koja je mekša na vrhu stopala, te time smanjuje pritisak vezica na stopalo. Individualni sustav vezanja na sredini stopala, dizajniran je tako da gornji dio lakše pričvrsti uz stopalo.

Novosti najpoznatijih brendova – idealan izbor za duže staze i strastvene trkače

Svi modeli gore navedenih tenisica za trčanje, teže kvalitetnom trčanju i dobrobiti tijekom i nakon njega. Navedena obuća je dobar izbor za svakog trkača. Bilo za početnika ili za iskusnog maratonca, koji trči po asfaltu ili kombiniranim stazama.

Novosti najpoznatijih brendova – upoznajte svoj način trčanja

Pronacija je dio prirodnog kretanja ljudskog tijela i odnosi se na način na koji se stopalo okreće pri slijetanju. U neutralnom pokretu udar stopala ravnomjerno je raspoređen po površini, u supinaciji je blago ili umjereno okrenut prema van, a u pronaciji stopalo je okrenuto prema unutra.

Poznavanje svog načina trčanja ili hodanja, općenito je važno za redovite trkače, jer vam pomaže pri odabiru udobne i optimalne tenisice za vas. Odabir prave tenisice za trčanje izuzetno je važan, jer sprječava bol koja se može javiti pri trčanju, i spriječava moguće ozljede tijekom trčanja.