Sadržaj

Trendovi

Zima dolazi, temperature su iz dana u dan sve niže i sada je pravo vrijeme da se dobro pripremite za zimu. Odabir kvalitetne odjeće i obuće ključan je ako želite da vam vani bude ugodno toplo i u najhladnijem dijelu godine.

Koje brendove odjeće odabrati za hladne mjesece, pitanje je s kojim se muče mnogi. Najbolji izbor svakako su skandinavski brendovi odjeće i obuće – i to s razlogom.

Zašto odabrati skandinavske brendove odjeće i obuće?

Ekstremni vremenski uvjeti koji su karakteristični za sjevernu hemisferu, glavni su razlog što se neki od najpoznatijih brandova odjeće i obuće nalaze upravo u ovom dijelu svijeta. Skandinavci se smatraju pravim specijalistima za zimu, jer oni najbolje znaju koji materijali i tehnologije, odnosno koja odjeća najbolje podnosi ekstremno niske temperature.

Drugi važan razlog odabira skandinavskih brendova, je činjenica da su Skandinavci oduvijek živjeli u posebnoj ravnoteži s prirodom. Njihov suživot s prirodom ogleda se u održivosti proizvoda koje proizvode i koriste. Kako zbog proizvodnog procesa, materijala i tehnologija koje koriste, tako i zbog evergreen krojeva i vječnog dizajna koji nadilazi trendove i predstavlja dodatnu vrijednost proizvoda.

Premium zimski skandinavski brendovi u INTERSPORT trgovinama

Skandinavski brendovi poznati su i prisutni praktički u cijelom svijetu, pa tako i u Hrvatskoj. Upoznajte neke od najpoznatijih zimskih brandova, čiji su proizvodi dostupni i u našim trgovinama.

Helly Hansen

.

Tko ne poznaje brend Helly Hansen koji je 2017. godine proslavio 140 godina postojanja? Riječ je o norveškom brendu odjeće i obuće kojem su uvijek vjerovali profesionalni korisnici, koji rade u najnepovoljnijim vremenskim uvjetima.

U asortimanu Helly Hansen možete birati između širokog izbora tehničke radne i tehnički aktivne sportske odjeće, za muškarce, žene i djecu. Ovdje možete pronaći njihovu odjeću i dodatke za skijanje, slobodno vrijeme i plivanje.

Luhta

Finski brend odjeće i obuće s iznimno dugom tradicijom. Osnovan je 1907. godine, i od tada se njihova odjeća odlikuje visokokvalitetnim materijalima i tehnologijama te atraktivnim izgledom. Luhtin asortiman odjeće i obuće vrlo je raznolik, no prije svega to je odjeća koja je i svestrana. Možete birati između odjeće i obuće multifunkcionalnog i sportskog izgleda, ili se odlučiti za urbaniji stil.

Craft

Craft je još jedan švedski brend, koji je među vodećim proizvođačima funkcionalne odjeće u svijetu. Cijeli razvoj njihove odjeće odvija se u suradnji s vrhunskim sportašima, što je najbolja garancija da se radi o visokokvalitetnim proizvodima.

Svojom odjećom Craft je mislio na sve sportaše, od skijaša trkača, alpskih skijaša, biciklista, planinara i svih rekreativaca koji vole biti aktivni u slobodno vrijeme. Zato je njihov asortiman odjeće vrlo raznolik i još nije razočarao.

Icepeak

.

Icepeak je još jedan finski brend odjeće i obuće, čiji počeci sežu u 1996. godinu. Isprva je bio više usmjeren na zimske sportove, no s godinama je svoju ponudu proširio i na druge aktivnosti za slobodno vrijeme.

Cilj brenda je pružiti visokokvalitetne i udobne proizvode koji omogućuju maksimalnu slobodu kretanja, učinkovitu zaštitu u različitim vremenskim uvjetima, a još uvijek su topli. Njihova ponuda uključuje širok izbor odjeće za razne sportske aktivnosti, slobodno vrijeme i svakodnevnu upotrebu

Didriksons

Riječ je o švedskom brendu odjeće koji je rođen davne 1913. godine. Isprva mu je glavna svrha bila izrada vodootporne odjeće za ribare, a do danas je postao vodeći brend bundova u Švedskoj.

Didriksons odjeća dizajnirana je za zaštitu od hladnoće, vjetra i kiše ili vlage, a također je izrađena od održivih materijala. U njihovoj ponudi pronaći ćete kvalitetne kapute, jakne i parke u kojima će vam biti toplo i na ekstremno niskim temperaturama.

Ako još nemate pravu odjeću za najniže temperature, ovi skandinavski brendovi sigurno vas neće razočarati. Pronađite ih u našim INTERSPORT trgovinama ili online!