Planinarenje i alpinizam

TOP 5 PLANINARSKIH CIPELA

Top 5 planinarskih cipela. Sezona planinarenja je pred nama i vjerojatno se već pitate koje su prave planinarske cipele za vas. Između ostale opreme, kvalitetan par planinarskih cipela jedan je od najvažnijih dijelova opreme za svakog planinara; i zato smo ovdje da vam pomognemo; pogledajte naših top 5 planinarskih cipela.

Pozivamo vas da pogledate našu široku paletu ( top 5 planinarskih cipela) najkvalitetnijih planinarskih cipela, koje zadovoljavaju najrazličitije ukuse svih planinara. U njemu ćete pronaći širok izbor udobnih cipela renomiranih brendova, koje su uvijek bile sinonim za kvalitetu na polju planinarskih cipela.

Kako bismo olakšali odluku, za vas smo pripremili izbor nekoliko najatraktivnijih i najaktualnijih modela u ovom trenutku. Sigurni smo da će vas oduševiti svojim značajkama i kvalitetom!

McKINLEY

McKinley Annapurna AQX visoke su planinarske cipele koje će u potpunosti zadovoljiti zahtjeve i potrebe najzahtjevnijih planinara. Dosežu preko gležnja. Stoga pružaju maksimalnu stabilnost na najzahtjevnijim planinarskim turama. Ovakav model sprječava ozljede gležnja, i jedna je od top 5 planinarskih cipela.

I muški i ženski modeli McKinley Annapurna AQX W imaju posebnu Aquamax membranu. Ovj model pruža vodonepropusnost i prozračnost, zbog kojih ćete uvijek imati suha stopala.

D

Drugi model, koji dolazi iz ponude brenda McKinley, je ženski i muški model planinarskih cipela McKinley Magma Mid II AQX.

Već spomenuta membrana Aquamax pruža svu potrebnu vodoodbojnost, a potplat Vibram pruža odličnu udobnost i amortizaciju, istovremeno pružajući izvrsno prianjanje.

PLANIKA

Planika je uvijek bila sinonim za kvalitetu. Što se tiče planinarskih cipela, ovaj brend ima dugu tradiciju i prepoznatljivost. A to se odnosi i na visoke planinarske cipele Planika Jalovec Air Tex.

Ove planinarske cipele dostupne su i u ženskoj i muškoj verziji. Siva se u ženskom modelu kombinira sa svijetloplavom. Muški model dostupan je u kombinaciji s narančastim detaljima, što im daje poseban atraktivan izgled.

Ovaj model planinarskih cipela oduševit će sve planinare koji vole ići na višednevne planinarske ture, ili se također žele popeti na zahtjevnije vrhove visokih planina. Dodatna prednost je što ih možete koristiti tijekom cijele godine, bez obzira na vremenske uvjete, jer njihov Vibram potplat pruža izvrsno prianjanje čak i na snijegu i ledu. Zbog toga model u top 5 planinarskih cipela.

Vanjski dio planinarskih cipela Planika Jalovec Air Tex izrađen je od izuzetno kvalitetne kravlje kože, a unutarnja podstava sadrži posebnu Air Tex membranu. To u kombinaciji s antibakterijskim i anatomski oblikovanim uloškom osigurava maksimalno odvajanje znoja i maksimalnu prozračnost stopala.

SALOMON

Strast prema sportskim aktivnostima na otvorenom ogleda se u mnogim proizvodima brenda Salomon, što se odnosi i na njihovu planinarsku obuću. Predanost, iskustvo i inovativne tehnologije glavni su razlog zašto je Salomon danas jedan od vodećih brendova i na ovom polju.

Neke od njihovih najboljih tehnologija također su predstavljene u planinarskim cipelama Salomon Quest 4 GTX, tako da zasigurno nećete požaliti. Riječ je o visokim planinarskim čizmama, dostupnim u muškoj i ženskoj verziji, a posebno impresioniraju kvalitetom, lakoćom, trajnošću i iznimnom stabilnošću.

JACK WOLFSKIN

Jack Wolfskin Vojo 3 Texapore Mid su poluvisoke, muške planinarske cipele koje oduševljavaju robusnim izgledom i funkcionalnošću. Izrađene su od izdržljive kože i tekstilnog gornjeg dijela. Cipele su jednostavne, a svestrane te oduševljavaju klasičnim izgledom, malom težinom i odličnim prianjanjem potplata.

Osim toga, cipele imaju dobro ublažavanje u srednjem dijelu potplata. Otpornost od vremenskih uvjeta osigurava membrana Texapore, koja sprječava prodor vode i osigurava da obuća diše.

Krenimo u planine s Intersportom!

Moramo biti svjesni da su dobre planinarske cipele presudne za bezbrižno i opušteno lutanje brdima i planinama, jer nam samo pružaju potpunu udobnost i maksimalnu stabilnost, što je neophodno za razne zahtjevne planinarske ture.

Intersport je prava adresa ako tražite najprikladniji par planinarskih cipela. U našoj ponudi možete pronaći bogat i kvalitetan izbor planinarskih cipela različitih brendova. Istodobno, nemojte propustiti sve ostale planinarske proizvode koji će vas također impresionirati svojom funkcionalnošću i kvalitetom.