Primi najnovije ponude i zanimljiv sadržaj

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Trčanje

Predstavljamo deset odabranih tenisica za trčanje

S Intersportove bogato opremljene police za trčanje, izabrali smo 10 top modela za proljetno i ljetno trčanje. U ovom ćete izboru zasigurno naći model koji će vam savršeno odgovarati, a moramo priznati da su neki baš neodoljivi dizajnom i bojama. Predstavljamo deset odabranih tenisica za trčanje;

Trčanje

Intersport podržava Lucky Trail serijal utrka!

Za manje od dva tjedna sa Trakošćana kreće ovogodišnji serijal Lucky Trail utrka. Bit će to drugo izdanje Lucky Traila Trakošćan, koji je prvi put održan prošle godine u svibnju. Utrka je tada na livadu u blizini hotela Trakošćan, na šetnicu oko jezera i na obronke Ravne gore dovela 600 rekreativnih trkačica i trkača iz cijele Hrvatske, a slično će biti i ove godine.

Trčanje

Ideja za aktivan odmor: Trkački kampovi i vikendi

Već deset godina u veljači redovito odlazimo na Hvar, koji je biser Dalmacije. Mazi nas iznimnim stazama za trčanje i planinarenje, limunima i narančama na drveću. Mirisima borova, odsjajem sunca na prostranoj površini mora, pogledima na okolne otoke, poviješću trgova, palača i utvrda.

Nogomet

Al Rihla, službena nogometna lopta Svjetskog prvenstva 2022

Al Rihla, službena nogometna lopta Svjetskog prvenstva 2022. Kažu da je to najbrža nogometna lopta u povijesti Svjetskih prvenstava - Al Rihla, službena lopta Svjetskog prvenstva, kojem će ove godine biti domaćin Katar. Još jednom, njemački proizvođač sportske opreme Adidas potpisao je njen dizajn.