Primi najnovije ponude i zanimljiv sadržaj

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ostali sportovi

Novi modeli – sportski satovi

Zahvaljujući brojnim korisnim funkcijama, sportski satovi su već učvrstili svoju reputaciju kao nezamenljiva, „must have“ pomoć za vežbanje, bilo da vozimo bicikl, trčimo ili samo šetamo planinama. Za mnoge, sportski sat je svakodnevni pratilac za druge zadatke, pa ga čak i nose dok spavaju.

Biciklizam

Električni bicikli – novi ovogodišnji modeli

Električni bicikli se sve više uklapaju u suvremen način života. Pogon uz pomoć elektromotora omogućava savladavanje znatno veće udaljenosti nego kod klasičnih bicikala. Lako se penjete do dosad nedostižnih ciljeva, odličan su izbor i za prijevoz na posao, jer se ne znojite kao prilikom vožnje klasičnim biciklom...

Plivanje

Plivanje, omiljena ljetna aktivnost u moru ili bazenu

Ljeto je pred nama. Sunčano vrijeme je inspiracija za mnoge aktivnosti, pa tako dolazi vrijeme kada je plivanje, česta i omiljena rekreacija, ali nekada i jedini način da se rashladite. Da li ćete ovog ljeta plivati u bazenu, moru, jezeru ili rijeci, ovisi o osobnim željama, i planovima za ljetovanje.

Planinarenje i alpinizam

Korisni savjeti prije početka aktivne planinarske sezone

Korisni savjeti prije početka aktivne planinarske sezone. Proljeće je idealno vrijeme za planinarenje. Ugodne temperature i buđenje prirode iz hibernacije, dovoljni su razlozi da ne morate čekati do ljeta. Međutim, postoje neke važne stvari koje treba imati na umu za siguran i zabavan put u planine u ovo doba godine.