Opremi se za trčanje!

U novoj trkačkoj sezoni predstavljamo

MIZUNO WAVE ULTIMA 11

Mizuno Wave Ultima 11 su tenisice za trčanje koje osiguravaju najbolje iskustvo pri trčanju jer su u Mizunu mislili na sve. Tenisice imaju petni dio U4icX i tehnologiju Wave u srednjem dijelu, a osim toga osiguravaju dobro ublažavanje zahvaljujući dvodijelnom potplatu.

ADIDAS ULTRABOOST 19

Adidas Ultra Boost 19 su vrhunske tenisice za trčanje koje odlikuje iznimno suvremeni dizajn. Izrađene su od rastezljivog materijala koji odlično obuhvaća stopalo, a istovremeno mu omogućava slobodno kretanje.

NIKE EPIC REACT FLYKNIT 2

Nike Epic React Flyknit su vrhunske tenisice za trčanje izuzetno modernog dizajna. Nude odlično ublažavanje. Gornji dio je izrađen od posebne pletene tkanine koja svojom elastičnošću obujme stopalo i daje mu potporu.

ASICS GEL NIMBUS 21

Asics Gel-Nimbus tenisice u 21. generaciji ostaju sinonim za neutralne, udobne i sigurne tenisice. GEL-NIMBUS 21 predstavlja odlično ublažavanje tenisica za trčanje, namijenje za trkače sa neutralnim stopalom koji žele udobnost.

NIKE AIR ZOOM PEGASUS 35

Nike Air Zoom Pegasus 35 su muške tenisice za trčanje koji ima mnogo tehnologije za poboljšavanje trčanja. Za ublažavanje skrbi Air Zoom uložak po cijelom potplatu pa je cijela tenisica dizajnirana tako da omogućava agilno i brzo trčanje s brzim mijenjanjem ritma brzine.

SALOMON SPEEDCROSS 5

Salomon Speedcross 5 je legendarna Salomon tenisica za trčanje i u novoj generaciji u tenisici je ujedinjeno sve što je poticalo trkače na korištenje prijašnjih generacije ove trkačke legende.

Više od 400 modela tenisica u internet trgovini

U online trgovini, te čeka najveći izbor tenisica za trčanje. Više od 400 tenisica, popularnih brendova za , rekreativne i profesionalne trkače.

Kako najbrže do pravih tenisica?

Uz pomoć brze tražilice možete pronaći tenisice koje želite u samo nekoliko koraka.

Ona trči

Proljeće je donijelo u Intersport  svježinom nadahnute kombinacije odjeće, obuće i opreme za trčanje. Sada se možete lako uskladiti za još brži korak!

SAVJETI PRI KUPNJI TENISICA ZA TRČANJE

Mi istražujemo za vas!
Izbor pravih tenisica je izazov za iskusne trkače, a pogotovo za početnike. Iskusni bi željeli više informacija o novitetima, tehnologijama ili promjenama u postojećim, klasičnim modelima, a početnik se također nalazi pred teškom odlukom: odabrati najmekanije tenisice? Ili najlakše, najljepše, najskuplje, možda određeni brend? Osim prikupljanja informacija s interneta iprijatelja, INTERSPORT nudi i dodatni način: savjet iz prve ruke.Budući da je ponuda jedna od najvažnijih kategorija, INTERSPORT redovito poziva stručnjake i predstavnike renomiranih brandova proizvođača obuće i ostale opreme kao što su Adidas, Nike, ASICS, Salomon, Brooks i Saucony da upoznaju svoje proizvode, trčanje i trkače te da vam pruže najbolje informacije koje će vam pomoći da dobijete pravu obuću.Posjetite trgovinu INTERSPORT i pripremite se za novu sezonu s pravom obućom, odjećom i ostalom opremom.