Jakne za trčanje

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 43

Stranica
24   60  

Proizvodi 1-24 od 43

Stranica
24   60  

TRČANJE

Trčanje je jedno od najpopularnijih sportova na svijetu. To je jednostavan sport u kojemu možete brzo napredovati sa zaista malo opreme. Sve što vam treba su dobre hlače odnosno tajice, jednostavna majica izrađena od tehničkih materijala koji se brzo suše i dobro uklanjaju vlagu te kvalitetne tenisice za trčanje. U Intersportu je dostupna različita odjeća namijenjena trčanju, kao i oprema i dodaci koji će vam osigurati sigurnost i osjećaj samouvjerenosti prilikom trčanja.  S rastom popularnosti trčanja kao sporta razvija se i dizajn tenisica, odjeće, ali i ostale opreme. Gotovo svi svjetski proizvođači sportske opreme u svojem asortimanu imaju, osim opreme za trčanje i tenisica za trčanje, veoma kvalitetnu odjeću za sve vremenske uvjete u kojima se možete naći prilikom trčanja.

JAKNE ZA TRČANJE

Trčanje je jedan od onih sportova kojim se možete baviti bez obzira na kišu, snijeg ili vjetar. Potrebno vam je samo malo dobre volje te nešto opreme koja će vas ipak zaštititi od različitih vremenskih uvjeta. Veoma je važno prikladno se pripremiti za trčanje, ovisno o vremenskim uvjetima i terenu po kojem trčite. Kao jedan od najvažnijih odjevnih predmeta prilikom trčanja u hladnijim vremenskim uvjetima ili po kiši i vjetru je jakna za trčanje. Jakne za trčanje izrađene su od laganih i prozračnih materijala koji vas neće ometati prilikom trčanja, uklanjaju vlagu s tijela, a istovremeno ne propuštaju kišu i ostale tekućine u unutrašnjost. Neke jakne za trčanje imaju praktične džepove u koje možete pohraniti predmete koji su vam nužni prilikom trčanja te neke imaju i reflektivne elemente koji osiguravaju bolju vidljivost i time veću sigurnost u slabijim svjetlosnim uvjetima. Takozvani šuškavac za trčanje je ključni odjevni predmet ako želite ostati zaštićeni, topli i suhi, a istovremeno se kvalitetno rekreirati na svježem zraku.

INTERSPORT ASORTIMAN

U Intersportu je dostupan veliki izbor jakni za trčanje različitih boja, uzoraka, materijala namijenjenih za muške i ženske osobe, kao i za djecu tako da će svatko pronaći nešto što će odgovarati upravo njima.  Među najpoznatijim brendovima su Adidas, Nike, Energetics, Asics te brojni drugi koji nude veliki izbor jakni za trčanje različitog omjera cijene i kvalitete. Adidas nudi atraktivne modele jakni s kojima ćete uvijek biti u trendu i koje možete nositi i u slobodno vrijeme. Nike izrađuje jakne za trčanje od kvalitetnih materijala koji će vam pružiti osjećaj sigurnosti te su uvijek u korak s modom.

 

Punjenje…