Trčanje

Adidas 4D FWD tenisice, za potpuno novo iskustvo trčanja

Adidas 4D FWD tenisice, za potpuno novo iskustvo trčanja. Adidas je razvio najnoviji model tenisica za trčanje iz 4D obitelji – to su 4D FWD tenisice za trčanje. Predstavljaju pravo tehnološko putovanje, u svijet boljih performansi. S njima trčanje postaje jednostavno i ekonomično, a za sve trkače predstavljaju potpuno novo iskustvo trčanja. Sigurni smo da vas, kao i sve Adidas tenisice za trčanje do sada, 4D FWD neće razočarati, već će vas zadiviti svojim značajkama. Pogledajmo zašto.

Posebna 4D tehnologija za maksimalnu prilagodbu

Tehnologija srednjeg potplata s ​​4D rešetkama, rezultat je četverogodišnje suradnje s tvrtkom Carbon. Dizajnirane su na temelju podataka koje su prikupili sportaši, i posebne Carbon-ove Digithal Light Synthesis tehnologije. Koja je već korištena za proizvodnju fino podesivih 3D središnjih potplata.

Adidas 4D FWD je među prvima u svijetu koji koristi najnoviju 4D tehnologiju. Ona pruža mogućnost preciznog prilagođavanja srednjeg potplata, specifičnim obrascima kretanja. Dajući svim trkačima i drugim sportašima izvrsno ublažavanje, i maksimalnu točnost kretanja na svakom koraku.

S Adidas 4D FWD tenisicama za ekonomično trčanje

Adidas 4D FWD tenisice za prepoznatljive su po karakterističnom rešetkastom potplatu, koji je izrađen od posebnih mrežastih struktura. Njih 40% izrađeno je na biološkoj osnovi. Pojedinačna struktura u obliku je leptira, što omogućuje svim trkačima da se najučinkovitije kreću prema naprijed.

Unatoč okomitim udarima i silama nastalim tijekom doskoka.Većina će se trkača u ovom trenutku zapitati, koja je razlika u odnosu na prethodni 4D model? Dopustite nam da vam pokažemo da 4D FWD generira čak 3 puta više kretanja prema naprijed.

Time se sila kočenja tijekom trčanja smanjuje za čak 15%. Rezultat je da srednji potplat učinkovito preusmjerava silu okomitog udarca u vodoravno kretanje prema naprijed, dopuštajući brže trčanje i značajno više kretanja. Trkači će to brzo osjetiti na ekonomičnijem i energetski učinkovitijem trčanju, što će se odraziti na bolje rezultate u trčanju.

4D FWD pruža jedinstven osjećaj pri trčanju

Međutim, kvaliteta tenisica Adidas 4D FWD nije samo u potplatu, već i u gornjem dijelu cipela. Izrađen je od laganog i recikliranog PRIMEKNIT poliestera, koji cipelama daje dodatnu lakoću i osigurava maksimalno pristajanje svim trkačima. Čak i onda kada stopala mogu nateći i proširiti se. Za najbolje performanse tenisica za trčanje, od presudnog je značaja usklađivanje gornjeg dijela PRIMEKNIT -a, s jedinstvenim svojstvima potplata 4D FWD.

Dodatna prednost je što je gornji dio tenisica dizajniran u obliku čarapa, što znači da će trkači dobiti maksimalnu podršku i udobnost, a trčanje će postati prava poslastica. S Adidas 4D FWD tenisicama za trčanje precizno ćete kontrolirati svaki svoj korak tijekom trčanja. Iako nisu natjecateljske tenisice za trčanje, trkači prijavljuju jedinstvenu vezu između potplata i tla, što vam omogućuje dugo i brzo trčanje.

Adidas 4D FWD tenisice za trkače i trkačice različitih ukusa

Osim iznimno inovativnog tehnološkog dizajna, 4D FWD tenisice vas neće razočarati svojim dizajnom i izgledom. Njihovo estetsko savršenstvo, jamstvo je da će postati pravi modni hit među trkačima. A bez brige ih možete nositi i u svakodnevnim aktivnostima.

Ukusi trkača vrlo su različiti s ovog gledišta, ali čak i u slučaju 4D FWD -a, Adidas slijedi svoju sliku u boji i tradiciju. Kombinacija crne i zelene boje osigurava njihovu prepoznatljivost. A istodobno naglašava ono što je najvažnije – potplat.

Adidas 4D FWD rezultat je izvanrednog znanstvenog rada i umjetne inteligencije

Kao i svi prethodni Adidasovi modeli, 4D FWD testiran je nekoliko puta prije nego što ga je marka lansirala na tržište tenisica za trčanje. Već za rešetkastu strukturu potplata proučeno je i transformirano 5 milijuna različitih struktura s umjetnom inteligencijom i znanstvenom skupinom, na način da se osigura najekonomičnije trčanje.

Rezultat toga je da su tenisice za trčanje 4D FWD certificirane i ispitane u skladu sa svim Adidasovim standardima izvedbe. Ovo je najbolje jamstvo da ćete dobiti kvalitetne tenisice za trčanje, koje vas neće razočarati i koje će se afirmirati za masovno tržište.

Adidas 4D FWD tenisice za trčanje impresioniraju trkače diljem svijeta

Kako bi stvorio najbolje proizvode za trčanje, Adidas je uvijek nastojao kombinirati poglede i mišljenja sportaša s inovativnim tehnologijama. Ništa nije drugačije ni s modelom 4D FWD. Tenisice su laboratorijski ispitane pomoću brojnih biomehaničkih ispitivanja, a u praksi su ih već testirali Adidasovi trkači.

Takav pristup jedini je način da tenisice oduševe trkače raznim iskustvima, mogućnostima i potrebama. To s jedne strane može biti brže i dulje trčanje, a s druge postizanje osobnih ciljeva ili veća udobnost trčanja. Bez obzira na to, ključno je da vam tenisice Adidas 4D FWD donose nove i još uzbudljivije osjećaje dok trenirate.