Sadržaj

Trčanje

Kada je u pitanju postizanje najboljeg rezultata, svaka sekunda se računa. Zato je toliko važno odabrati moćne i lagane tenisice za trčanje poput kolekcije adidas Adizero, koje će trčanje učiniti pravim užitkom

Adidas Adizero kolekcija tenisica za trčanje poznata je i po vrhunskim performansama, koja svojim inovacijama uvijek impresionira sve trkače. Da li vas zanima koji su novi proizvodi iz ove kolekcije za trčanje dostupni za vas ovog puta?

Adidas Adizero SL – stvoren za brzinu i pobjede

Adidas Adizero Sl je najnoviji dodatak ovoj kultnoj kolekciji tenisica za trčanje. Njegova oznaka Sl (Super light) govori o tome da se ovdje radi o super laganim tenisicama za trčanje, koje nećete osjetiti na nogama. Zato su odličan izbor za brzinski svakodnevni trening, i za sve one trkače koji trče za pobjedama i rušenjem osobnih rekorda.

Tome u velikoj meri pomažu njihovi inovativni sistemi ublažavanja Lightstrike EVA i Lightstrike Pro. Lightstrike EVA je super lagan međupodplat koji se proteže duž stopala. Izrađen je od EVA pjene, i osigurava savršenu ravnotežu između amortizacije i odziva na tlu. Lightstrike Pro je dvoslojna pjena koja se nalazi samo na prednjem dijelu podplata. Ona osigurava povrat energije pri svakom koraku, što čini trčanje mnogo efikasnijim.

Adizero Sl ima tradicionalni adidas dizajn. Na vrhu imaju prozračnu i kvalitetnu mrežicu, ​​koja osigurava maksimalnu prozračnost i optimalno prianjanje stopala. Važno je napomenuti da više od 50% također napravljeno od recikliranih materijala. Gumirani podplat pruža odlično prianjanje, dok su peta i jezik dodatno podstavljeni, za potpunu udobnost i maksimalnu podršku.

  POGLEDAJTE VIDEO PREZENTACIJU TENISICE ZA TRČANJE ADIZERO SL

Adidas Adizero Adios 8 – stvorena za treninge i natjecanja

Sljedeća novina iz adidas Adizero kolekcije za trčanje su tenisice za trčanje Adizero Adios 8. Ove tenisice za trčanje su također namijenjene svim trkačima čiji je glavni cilj obaranje osobnih rekorda. Intersport asortiman ovog puta nudi muški model tenisica za trčanje u sivoj boji.

Adidas Adizero Adios 8 impresionira ne samo svojim izgledom, već i tehničkim karakteristikama. Od svih adidas Adios tenisica za trčanje, najnovija verzija je najlakša. Čemu najviše pridonosi potpuno novi mrežasti dizajn gornjeg dijela, koji i dalje osigurava optimalno pristajanje uz nogu čak i pri najvećim brzinama. Gornji dio također je izrađen od 50% recikliranih materijala, dok je potplat izrađen od Continental gume koja osigurava vrhunsko prianjanje u svim uvjetima.

U ovim tenisicama za trčanje moći ćete isprobati i poboljšani dizajn Lightstrike Pro međupotplata, koji se nalazi u prednjem dijelu tenisice. U području pete i prednjeg dijela potplata nalazi se potpuno nova Lightstrike 2.0 amortizacija. U središnjem dijelu potplata nalazi se Energyrods 2.0 sustav stakloplastike koji osigurava torzijsku stabilnost i brži korak te sprječava gubitak energije.

Takav dizajn osigurava da su tenisice za trčanje Adizero Adios 8 dovoljno brze za sva natjecanja, a također savršeno podnose svakodnevne treninge. Iako su stvorene za postizanje maksimalnih brzina, trčanje s njima ipak će biti pravi užitak.

  POGLEDAJTE VIDEO PREZENTACIJU TENISICE ZA TRČANJE ADIOS 8

Adidas Adizero Boston 12 –izgrađen za brzinu i izdržljivost

Svi trkači i trkačice, koji žele udobno i brzo trčanje po urbanim podlogama, isprobajte ženske i muške tenisice adidas Adizero Boston 12. Riječ je o tenisicama koje su dizajnirane na temelju mišljenja i iskustva elitnih maratonaca. Sigurno ćete takvim odabirom dobiti najboljeg partnera za trening brzine i izdržljivosti.

Adidas Adizero Boston je dvanajsta generacija tekaških copat Adizero Boston, ki se ponaša s popolnoma novim sistemom blaženja Lightstrike Pro in Lightstrike 2.0 ter sistemom iz steklenih vlaken Energyrods 2.0. S to inovativno tehnologijo blaženja smo se srečali že pri tekaških copatih Adizero Adios 8 in tekačem na najboljši način omogoča, da odkrijejo ves svoj potencial.

Slično kao i kod modela Adizero Adios 8 i Adizero SL, gornji dio Bostona 12 izrađen je od 50% recikliranih materijala. Mrežasta tkanina, koja je dodatno orijentirana na podršku u ključnim područjima, osigurava prozračnost i optimalno pristajanje stopala. Gumeni potplat Continental osigurava optimalno prianjanje, pa trčanje čini još bezbrižnijim.

  POGLEDAJTE VIDEO PREZENTACIJU TENISICE ZA TRČANJE BOSTON 12

Adidas Adizero kolekcija tenisica za trčanje poznata je po brzini i vrhunskim performansama – a sve s ciljem da se izdržljivim trkačima omogući postizanje vrhunskih rezultata, i rušenje osobnih rekorda. Želite li im se pridružiti, provjerite ponudu u INTERSPORT trgovinama!