Dječje tenisice za tenis

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

1 Proizvod

24   60  
  1. Wilson KAOS JR 2.0, dječje tenisice za tenis, plava

    1 boja

    Wilson KAOS JR 2.0, dječje tenisice za tenis, plava
    36,63 EUR 61,05 EUR
    275,99 KN 459,98 KN

1 Proizvod

24   60  

DJEČJE TENISICE ZA TENIS

Tenis za djecu je sport s mnogo brzih zaustavljanja i brzih pokreta te s mnogo bočnih kretanja. Stoga je važno da djeca imaju obuću koja je dizajnirana tako da pruža maksimalnu potporu stopalu i da bude izdržljiva. Ako pitate mlade tenisače koji je, uz reket, najvažniji dio opreme, oni će jednoglasno odgovoriti da su to tenisice za tenis, odnosno kvalitetna obuća u kombinaciji sa odgovarajućim čarapama. Nema ničeg goreg od stvaranja žuljeva usred važnog teniskog meča, zbog pogrešnih tenisica, ili ako proklizavate i izgubite tlo pod nogama zbog lošeg potplata. Ovo su sve razlozi zbog kojih se treba obratiti velika pažnja na izbor tenisica.

POTPLAT SE BIRA PREMA POVRŠINI NA KOJOJ IGRATE

Tenisice za igru na šljunku imaju drugačiji potplat od tenisica za tenis u dvorani ili za tenis na tvrdoj podlozi. Potplat za igranje na tvrdim terenima najčešće ima potplat s uzorkom riblje kosti koji osigurava odlično prianjanje podlozi. Takva obuća često ima i međupotplat koji pomaže pri prijenosu energije na svaki vaš korak. Potplat na travnatim površinama ima sitne čepiće koji omogućavaju odlično prianjanje na podlozi koja može biti i skliska. Rekreativci biraju što udobnije modele, koji i dalje nude zadovoljavajući nivo bočne stabilnosti, dok potplat omogućava dobro prianjanje. Profesionalci pak biraju najbolje dostupne modele koji nude mnogo tehnologija, udobnost, izdržljivost te su izrađene od kvalitetnih materijala. Dječje tenisice za tenis dostupne su u različitim bojama i uzorcima tako da odgovaraju razigranom karakteru svakog djeteta.

INTERSPORT IZBOR

U Intersportu vam je dostupan veliki izbor teniskih loptica, opreme, odjeće i tenisica za tenis različitih cjenovnih kategorija brojnih sportskih proizvođača. Među najpoznatijim brendovima su Adidas, Nike i Wilson. Adidas tenisice će oduševiti svako dijete svojom vrhunskom udobnošću i dizajnom s karakteristične tri crte koje predstavljaju garanciju kvalitete i modernosti.

 

Punjenje…