Ženske tenisice za odbojku

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

4 Proizvodi

24   60  

4 Proizvodi

24   60  

TENISICE ZA ODBOJKU

Odbojka je izuzetno dinamičan i brz sport koji je primjeren za muške i ženske osobe. Odbojkašice se mogu pohvaliti izuzetnim refleksima, odličnim osjećajem za loptu te nevjerojatnom okretnošću. Odbojka odlikuje brzim, nenadanim promjenama smjera i visokim skokovima. Zato je, osim kvalitetne opreme poput lopte i ugodne odjeće poput majice kratkih rukava i tajici koje osiguravaju slobodu kretanja, veoma važno imati kvalitetne tenisice za odbojku koje su otporne na proklizavanje te nude udobnost i zaštitu.

UDOBNA OBUĆA

Razlikujemo odbojku u dvoranama i onu na pijesku. Odbojku na pijesku igrate bosonogi dok ženske tenisice za odbojku u dvoranama imaju potplat koji nudi izuzetno prianjanje na svim dvoranskim podlogama jer je izrađen od izdržljive gume koja ne ostavlja tragove i otporna je na proklizavanje. One moraju biti izrađene od materijala koji pruža dugotrajnost, izdržljivost i udobnost. Tenisice za odbojku moraju osigurati maksimalni stupanj bočne stabilnosti upravo zbog konstantnih i naglih promjena smjera kako bi se smanjio rizik od ozljeda te se tako stopalima osigurava velika mjera potpore prilikom trčanja za loptom ili skakanja i doskakivanja. Osim kvalitetne obuće koja će smanjiti rizik od uganuća noge, preporučuju se štitnici za koljena i lakat kako bi se još više smanjili rizici od ozljeda.

INTERSPORT TRGOVINA

U Intersport trgovinama dostupni su brojni sportski proizvođači opreme, odjeće i obuće za odbojku od kojih su najpoznatiji Adidas, Asics i Mizuno. Mizuno je poznati japanski brend čiji su proizvodi poznati po izuzetnoj kvaliteti i tehnološkoj sofisticiranosti.  Adidas tenisice za odbojku odlikuju svojim atraktivnim dizajnom koji karakteriziraju tri legendarne crte koje predstavljaju garanciju kvalitete i modernosti. Asics tenisice za odbojku osiguravaju potrebnu potporu, udobnost i ublažavanje pri dvoranskim aktivnostima te imaju ojačani gornji dio izrađen od sintetičkog materijala koji odlično prianja i nudi dodatnu stabilnost.

 

Punjenje…