Tenisice za odbojku

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

11 Proizvodi

24   60  

11 Proizvodi

24   60  

Ženske tenisice za odbojku

Nakon uspjeha hrvatskih odbojkašica, narod u Hrvatskoj ostao je oduševljen ovim izuzetno dinamičnim i okretnim sportom, kog karakteriziraju brzi pokreti, nagle promjene smjera i visoki skokovi. U odbojkaške klubove se prijavljuje sve veći broj djevojaka i djevojčica i odmah posle prvog treninga postaju svjesne da su dobre odbojkaške tenisice presudne za kvalitetu igranja ovog sporta, koji se uglavnom igra na glatkim podlogama.

Ženski modeli

Na prvi pogled ženske tenisice slične su muškim modelima, ali ipak postoji značajna razlika, dizajnirane su tako da se anatomski prilagođavaju ženskim stopalima. Tenisice za odbojku imaju potplat koji nudi izvanredno prijanjanje jer je izrađen od tvrde gume. Pored toga, odbojkaške tenisice moraju imati maksimalan stupanj bočne stabilnosti, što omogućava poseban dizajn koji stopalu pruža veliku podršku i stabilnost prilikom trčanja i skakanja.

Vrhunac u kvaliteti dostigli su dva glavna japanska proizvođača, Asics i Mizuno, koji su poznati po svom prilično naučnom pristupu razvoju i proizvodnji sportske obuće. U Intersport prodavaonicama možete naći širok izbor različitih tenisica za odbojku.

 

 

Punjenje…