Ženske tenisice za rukomet

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

5 Proizvodi

24   60  

5 Proizvodi

24   60  

ŽENSKE TENISICE ZA RUKOMET

U Hrvatskoj je rukomet jedan od najpopularnijih sportova. Za bavljenje rukometom ne treba puno – potrebna je oprema poput lopte, kvalitetne sportska odjeća koja vam neće smetati prilikom kretanja te odgovarajuća obuća. Tenisice za rukomet specifično su dizajnirane za sportove koji se odvijaju u zatvorenim prostorima jer zbog svojih karakteristika i oblika potplata moraju odgovarati unutarnjim površinama dvorane i onemogućiti proklizivanje koje može dovesti do ozljeda.

KVALITETA KAO JEDNA OD KLJUČNIH KARAKTERISTIKA

Tenisice za rukomet moraju imati potplat koji će omogućiti dobro prianjanje na glatkim površinama za igranje. Stoga je potplat izrađen od kvalitetne gume koja je najbolji izbor materijala za unutarnje prostorije jer ne dolazi do proklizavanja. Važno je da tenisice za rukomet osiguravaju dobru bočnu stabilnost koja osigurava okretnost, brze startove i zaustavljanja, promjene smjera te skakanje i doskakivanje. Prilikom biranja obuće za rukomet potrebno je birati tenisice s kojima ćete zaštititi vaše gležnjeve s obzirom da se radi o veoma dinamičnom sportu u kojemu može doći do povreda gležnjeva zbog naglih pokreta. Tenisice za rukomet mogu biti različitih boja, uzoraka i izrađene od različitih materijala, od prirodne kože do umjetnih recikliranih materijala. Također su dostupni brojni modeli s vezicama, čičkom ili kombinacijom. Često se koriste prozračni materijali koji omogućavaju disanje stopala i sprječavaju nastajanje neugodnih mirisa.

VELIKI IZBOR U INTERSPORTU

U Intersportu možete pronaći široki asortiman opreme za rukomet i druge dvoranske sportove te rukometnih tenisica odličnog omjera između cijene i kvalitete. Među poznatijim proizvođačima sportske opreme za rukomet su Asics, Adidas, Mizuno te mnogi drugi. Adidas rukometne tenisice odlikuju svojom udobnošću i kvalitetom te atraktivnim dizajnom s legendarne tri crte. Mizuno tenisice za rukomet imaju tehnologiju Wave koja osigurava dobru potporu te odlično ublažavanje.

Punjenje…