Ženski prsluci

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

17 Proizvodi

24   60  

17 Proizvodi

24   60  

PRSLUCI ZA ŽENE KAO ODRAZ MODERNOSTI

Ženski prsluci postali su sve popularniji izbor za vjetrovito i hladnije vrijeme i za sportske aktivnosti kada se želite zaštititi, a istovremeno zadržati slobodu kretanja ruku. Prsluci se zadnje vrijeme koriste i za druge aktivnosti, a ne samo sportske. Oni se nose za šetnje prirodom, gradom, za odlaske u večernje izlaske kada je prohladno te brojne druge aktivnosti u slobodno vrijeme. Dolaze u različitim dužinama. Ženski dugi prsluk omogućava dodatnu zaštitu od hladnoće i vjetra tako da ćete se osjećati zaštićeno i samouvjereno, a kraći prsluk nudi dozu modernosti i jednostavnosti te ga možete nositi za sve aktivnosti. Ženski prsluci sa kapuljačom štite lice i glavu od hladnoće te tako sprječavaju prehlade i druga oboljenja.

PRSLUK KAO SREDNJI SLOJ

Dolaskom hladnijeg i vjetrovitog vremena ponekad je potrebno dodati još jedan sloj odjeći. Za to služi prsluk koji je primjeren kao srednji sloj oblačenja u hladnim vremenskim uvjetima kao izolacijski sloj, a u prijelaznim vremenskim razdobljima može potpuno zamijeniti jaknu. Kada ga koristimo kao srednji, izolacijski sloj, potrebno je imati i dobru jaknu koja će omogućiti dodatnu toplinu i udobnost. Ženski prsluk može biti potpuno uskog kroja koji odlično prianja ženskoj liniji te ju ističe ili ravnog kroja. Prsluk je primjeren za nošenje s brojnim drugim odjevnim predmetima, kako za sportske aktivnosti tako i za slobodno vrijeme. Odlikuje brojnim džepovima u koje možete pohraniti sve nužne predmete, može imati ugodno punjenje koje nudi udobnost i toplinu ili pak biti izrađen od tehničkih materijala koji osiguravaju uklanjanje vlage i vodootpornost.

MATERIJALI KOJI OSIGURAVAJU SVESTRANOST

Prilikom biranja prsluka potrebno je uzeti u obzir materijal te namjenu koju će imati. Za sportske aktivnosti u hladnije vrijeme, osim klasične sportske odjeće koja osigurava toplinu, primjeren je Nike prsluk koji ima kvalitetno punjenje, kapuljaču i patentni zatvarač te ne ograničava pokrete, a istovremeno osigurava sigurnost i toplinu. Prsluk za sportske aktivnosti je izrađen od laganih, mekanih i prozračnih materijala. Prsluk se može nositi i za skijanje i planinarenje te se tada koristi kao srednji sloj odjeće, uz kvalitetnu jaknu poput McKinley ili Icepeak. Za slobodno vrijeme imate široki izbor prsluka različitih boja i uzoraka koji se mogu nositi na haljinu, pulover, majicu s kapuljačom i druge komade odjeće. Adidas prsluk je među omiljenijim prslucima koji vole sve moderne žene sportskog stila, a oni su osim za sportske aktivnosti, primjereni i za slobodno vrijeme radi svojeg atraktivnog izgleda s tri legendarne crte koje predstavljaju garanciju kvalitete i modernog izgleda.

INTERSPORT IZBOR

U Intersportu je dostupan veliki izbor ženskih prsluka različitih omjera cijene i kvalitete, a među najpoznatijim brendovima koji se nude su: Adidas, Nike, McKinley, Energetics i brojni drugi. Svaka žena može pronaći upravo onaj prsluk koji će odgovarati njezinom karakteru i stilu.

Punjenje…