Ruksaci za planinarenje

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 135

24   60  

Proizvodi 1-24 od 135

24   60  

OPREMA ZA PLANINARENJE

Planinarenje i trekking u prirodi zadnje vrijeme postaju sve popularniji oblik rekreacije jer pozitivno utječe na naše zdravlje, fizičku spremu te vraća čovjeka prirodi. Planinarenje nije skup sport jer nije potrebno mnogo opreme i rekvizita, a planinarska oprema koja je potrebna je vrlo pristupačna. Oprema za planinarenje mora biti izrađena od kvalitetnih i izdržljivih materijala otpornih na vodu i vjetar, mora vam osigurati udobnost i sigurnost u svim vremenskim uvjetima i na svim terenima. Oni čine planinarenje funkcionalnijim i ugodnijim te vam olakšavaju i najteže uvjete. Planinarska oprema ne sastoji se od mnogo elemenata, ali među najvažnijim su planinarski ruksaci, štapovi za planinarenje, gamaše te razne futrole, kvalitetne kape i rukavice za planinarenje u hladnijim vremenskim uvjetima.

PLANINARSKI RUKSACI

Ruksak za planinarenje nudi prostor za sve predmete koji su vam potrebni prilikom planinarenja, ali i za rezervnu odjeću i obuću za slučaj nepovoljnih vremenskih uvjeta. Planinarski ruksak može imati i mogućnost stavljanja hidracijskog mijeha tako da se ne morate zaustavljati kako bi popili vodu te imaju mnoštvo džepova u koje možete odvojeno pohranjivati predmete koji ne pripadaju zajedno. Dostupni su brojni ruksaci za planinarenje različitih veličina, veliki ruksaci odlični su za višednevne avanture, a mali ruksaci odlični su za kratke izlete i šetnje prirodom kada vam ne treba mnogo stvari. S obzirom na to da nikad ne znate kakvi vremenski uvjeti će vas iznenaditi visoko u planinama potrebno je imati kvalitetni vodonepropusni ruksak kako bi mogli zaštiti svoje stvari od nepovoljnih vremenskih uvjeta. Neki ruksaci imaju i reflektivne elemente koji jamče bolju vidljivost i time veću sigurnost u slabijim svjetlosnim uvjetima. U današnje vrijeme se pri izradi ruksaka sve više koriste reciklirani materijali dobiveni na ekološki prihvatljiv način sa smanjenim korištenjem kemikalija.

INTERSPORT

U Intersportu su dostupni najbolji planinarski ruksaci različitih boja, uzoraka i veličina. Ruksaci za žene i muškarce, kao i za djecu dostupni su od brojnih svjetski poznatih proizvođača sportske opreme kao što su McKinley, Adidas, Deuter i brojni drugi. McKinley ruksak izrađen je od izdržljivih i otpornih materijala te u unutrašnjosti imaju dovoljno prostora za svu potrebnu opremu. Adidas ruksaci odlikuju atraktivnim izgledom te svojom kvalitetom i svestranošću koja će oduševiti sve sportaše i ljubitelje sportova na otvorenom.

Punjenje…