Hlače za planinarenje

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 209

24   60  

Proizvodi 1-24 od 209

24   60  

PLANINARENJE

Planinarenje i pješačenje u prirodi zadnje vrijeme postaju sve popularniji oblik rekreacije jer pozitivno utječe na naše zdravlje, fizičku spremu te vraća čovjeka prirodi. Planinarenje nije skup sport jer nije potrebno mnogo opreme i rekvizita, a oprema koja je potrebna je vrlo pristupačna. Za planinarenje je potrebno imati kvalitetnu jaknu koja je otporna na nepovoljne vremenske uvjete koji vas mogu iznenaditi visoko u planinama, fleksibilnu majicu i hlače koje vas neće ometati prilikom kretanja, izdržljivu obuću za planinarenje namijenjenu za muške i ženske osobe, kao i za djecu. Odjeća za planinarenje ne sastoji se od mnogo dijelova ali je izuzetno važno paziti na kvalitetu i materijale prilikom kupovine.

HLAČE ZA PLANINARENJE

Pravi izbor odjeće za planinarenje je izuzetno bitan jer nikad ne znate kakvo vas vrijeme može iznenaditi visoko u planinama. Od odjeće za planinarenje je izuzetno važno imati kvalitetne hlače za planinarenje koje će vam pružiti sigurnost i zaštitu u svim situacijama. Ovisno o vremenskim uvjetima u kojima planinarite, možete birati između kratkih i dugih planinarskih hlača. Planinarske hlače izrađene su od tehničkih materijala koji će osigurati zaštitu i sigurnost u svim vremenskim uvjetima. Za planinarenje je izuzetno važno imati vodonepropusne hlače tako da se koriste tehnologije poput Gore-Texa koje osiguravaju suhoću i udobnost u svim vremenskim uvjetima. Vodootporne hlače osiguravaju prozračnost, a istovremeno osiguravaju otpornost na vjetar. S obzirom na to da u planinama možete naići na veoma niske temperature, važno je imati termo hlače koje će osigurati toplinu i udobnost. Hlače za planinarenje odlikuju i mnoštvom džepova u koje možete pohraniti sve predmete koji su vam potrebni prilikom planinarenja. Za planinarenje su sve popularnije tajice koje osiguravaju fleksibilnost i udobnost te ne ometaju kretanje. One se mogu nositi i za druge sportske aktivnosti ili slobodno vrijeme.

INTERSPORT

U Intersportu možete pronaći zaista veliki izbor planinarskih hlača različitih brendova kao što su Adidas, McKinley, Icepeak te brojnih drugih brendova različitih omjera cijene i kvalitete. Muške i ženske planinarske hlače dostupne su u različitim dužinama, bojama i uzorcima tako da će svatko pronaći one hlače koje će potpuno odgovarati njihovom stilu i karakteru. Idite u planine potpuno spremni i zaštićeni, a istovremeno u korak s modom tako da ćete i u planinama biti zapaženi.

Punjenje…