Trčanje

Osvojio me brend energetics

Ecija Ojdanić – osvojio me brend Energetics

Moram priznati, osvojio me brend Energetics. Isprobala sam neke nove stvari i momentalno se zaljubila u njih. Mislim da ću odsad trčati još bolje !

Brend Energetics – tenisice

Totalno ugodno iznenadjenje od tenisica, osvojio me brend Energetics. Svi trkači koje znam, a ja prva, nevoljko se odlučuju na mijenjanje brendova tenisica. Ali kad sam isprobala Energetics, ostala sam i više nego ugodno iznenađena. Postala sam samoproglašeni ambasador i preporučujem ih svima.

Tenisice Energetics OZ 1.1 W, lagane, a opet dobro “drže” nogu, idealne za treninge i dužine do 21 km. Gornji dio je izrađen od prozračne mrežice, a tehnologija Cushion Fit mi osigurava odlično ublažavanje, dok Easy Grip osigurava dobro prianjanje. A o dizajnu da ne govorim, toliko mi je cool da me nerijetko, u njima, možete vidjeti i na šetnjama po gradu.

Click here to add your own text

Šarena duksa Energetics Wanda

Fenomenalan komad odjeće. I moram priznati, jako zapažen. Ma nema ko me nije pitao gdje sam je kupila. Izvrsna za zimske treninge do nule. Totalno me osvojio brend Energetics.

Majica Energetics Wanda II wms, dizajnirana je u modernom kroju s kapuljačom, visokim ovratnikom i otvorima za palac. Napravljena je od blago rastezljivog umjetnog materijala koji se brzo suši i dobro odvodi vlagu.

Click here to add your own text

Majica dugih rukava – Energetics Eeva

Na polici punoj odjeće za trčanje, najmanje je majica dugih rukava. I zato sam se odmah zaljubila u ovu krasoticu, Eeva II wms. Predivne boje, ugodnog, prijanjajućeg materijala, malo veće dužine rukava, tako da mogu malo zagrijati i ruke rukavima dok trčim, a i primjerena je za sve druge sportske akticnosti, apsolutna zvijezda moje garderobe.

Click here to add your own text

Energetics tajice – Energetics Pat wms

Pronaći adekvatne tajce za mene je još veći izazov. Želim da struk nije previsok, ali ni prenizak, da ima džepove za ključeve, da su rastezljive, ali čvrste. Tajice Energetics Pat wms, napravljene su od ugodnog materijala koji lijepo grli tijelo, brzo se suši i dobro odvodi vlagu. Imaju široki elastični pojas i reflektirajuće detalje. Općenito, Energetics odjeća i obuća za trčanje odličan je spoj kvalitete, zavodljivog dizajna, i vrlo, vrlo prihvatljive cijene.