Sadržaj

Trendovi

Jesen je napokon stigla, a s njom i vrijeme da u svoje ormare ponovno ubacimo toplije komade odjeće. Jesenska jakna svakako je jedan od glavnih jesenskih komada odjeće. Kada dođe vrijeme za kupnju nove jesenske jakne, možete se naći u dilemi koju odabrati, pogotovo kada želite pratiti najnovije trendove. U INTERSPORT trgovinama i online trgovini, očekuje vas široka ponuda jakni – od jakni za slobodno vrijeme do sportskih jakni koje će vam pružiti potporu u hladnijim danima čak i tijekom sportskih aktivnosti. U ovom blogu možete pročitati koji su trendovi za sezonu 23/24, te pogledati našu ponudu jakni za različite prigode renomiranih brendova, kako vam ove jeseni nikako ne bi bilo hladno.

Brendovi “vanjske” odjeće posežu za zemljanim tonovima i živim bojama, kako bi dodale živost vašoj jesenskoj garderobi. Jedan od najvećih trendova kojima svjedočimo, je pomak prema održivijim materijalima. Mnogi brendovi sada koriste ekološki prihvatljive tkanine, kao što su reciklirani poliester i organski pamuk, koji ne samo da imaju manji utjecaj na okoliš, već su i izvrsni za nošenje. Prilikom odabira jesenske jakne vodite računa hoćete li je nositi samo za trčanje, ili tražite jaknu koja će se pobrinuti i za prozračnost tijekom sportskih aktivnosti. Također razmotrite značajke kao što su:

c

1. Materijal:

Odaberite jaknu izrađenu od visokokvalitetnih materijala kao što su vuna, paperje, najlon ili mješavine sintetičkih materijala. Jer će vam oni pružiti toplinu i izdržljivost. Razmotrite vrste materijala koji najbolje odgovaraju vašim potrebama i klimi.

2. Veličina:

Odaberite veličinu jakne koja vam udobno pristaje. Isprobajte jaknu i krećite se, kako biste procijenili koliko ste okretni u njoj. U jesen i zimu općenito se savjetuje da jakna bude nešto veća jer je za hladnijeg dana možete kombinirati s džemperom ili jaknom, i tako povećati njezinu funkcionalnost.

3. Održavanje:

Odaberite jaknu koju je lako održavati kako biste joj produljili život. Provjerite upute za njegu prije kupnje, kako biste bili sigurni da se kvaliteta jakne može održati čak i nakon višestrukog pranja i nošenja.

4. Svestranost:

Odaberite svestrann komad odjeće, koji se može nositi uz različite odjevne kombinacije i u različitim vremenskim uvjetima. Svestrana jakna može vam uštedjeti novac i prostor u vašem ormaru.

5. Brend:

Uzmite u obzir brend prilikom odabira jakne, jer neke nude bolju kvalitetu i izdržljivost od drugih. Potražite renomirane brendove specijalizirane za odjeću i opremu za van.

Svi brendovi u našoj ponudi spajaju kvalitetu i funkcionalnost, no važno je odabrati, onaj koji će zadovoljiti vaše zahtjeve prema namjeni korištenja.

Didriksons

Skandinavski brend poznat je po svojim funkcionalnim i elegantnim jaknama, savršenim za opuštene aktivnosti na otvorenom. Didriksons jesenske jakne dostupne su u raznim zemljanim tonovima i krojevima. Malo opušteniji krojevi savršeni su za hladno vrijeme, jer možete dodati jaknu ili džemper ispod. Jakne također imaju podesive kapuljače i manšete, što ih čini vrlo funkcionalnim.

McKinley

McKinleyjev izbor jesenskih jakni nudi komade za planinarenje, za opušteni svakodnevni look. Brend se fokusira na pristupačnost i funkcionalnost, koje kombinira s jednostavnim, ali modernim izgledom. Jakne su dizajnirane za udobno kretanje tijekom aktivnosti na otvorenom. A istovremeno vas griju i štite od kiše. McKinley naglašava važnost održivosti, dok uključuje najnovije modne trendove. U ponudi možete pronaći mnogo različitih modela jakni s različitim toplinskim izolacijama. Tako da ćete sigurno pronaći onu koja odgovara vašim željama i potrebama. Dakle, ako tražite jaknu koja vas može odvesti sa sela u grad. McKinleyjev izbor jesenskih jakni nudi vam mnogo izbora.

Icepeak

Finski brend specijaliziran za topliju odjeću. Oni nude širok izbor jesenskih jakni u raznim bojama, dizajniranih imajući na umu praktičnost, svestranost i moderan dizajn. Brend je također popularan zbog pažnje posvećene detaljima, i karakteristikama. Kao što su kapuljače koje se mogu odvojiti, podesive manšete i reflektirajući detalji za dobru vidljivost, u uvjetima slabog osvjetljenja.

adidas

Brend koji postoji desetljećima i uvijek isporučuje kvalitetne proizvode. Nudi savršen spoj funkcionalnosti i stila sa svojim prepoznatljivim dizajnom s tri pruge. Njihove jesenske jakne dostupne su u različitim bojama. Spajaju funkcionalnost i stil te su savršene za svakoga tko želi pratiti najnovije trendove. S time da ćete pritom uživati ​​u udobnosti i kvaliteti jakne koja će vas sigurno pratiti još godinama.

Columbia

Brand, koji postoji više od 80 godina, specijaliziran je za funkcionalnu odjeću modernog izgleda. Columbijine jesenske jakne nude niz opcija koje su prikladne i za slobodno vrijeme i za aktivnosti na otvorenom. Jakne su dizajnirane od izdržljivih materijala, koji mogu izdržati različite vremenske uvjete. Neki su opremljeni značajkama kao što je Omni-Heat podstav.  Koja reflektira toplinu kako bi vam bilo toplo čak i po najhladnijem vremenu. Njihove su jakne pažljivo dizajnirane imajući na umu stil i funkcionalnost. Što ih čini pouzdanim izborom za svakoga tko traži savršenu jesensku jaknu.

The North Face

North Face je poznat po svojim kvalitetnim i izdržljivim jaknama, savršenim za ljubitelje outdoora. Jakne iz The North Facea vrlo su izdržljive i imaju različite razine izolacije, što ih čini savršenima za različite vremenske uvjete. Bilo da tražite ležernu jaknu za šetnju gradom, ili jaknu za aktivnosti na otvorenom, The North Face će sigurno pronaći ono što tražite.

Bez obzira tražite li ležernu ili sportsku jaknu, u Intersportu uvijek postoji veliki izbor, između kojeg možete birati. Stoga se prepustite prekrasnoj jesenskoj sezoni i odaberite savršenu jaknu, koja će jesen učiniti ugodnom, modernom i prije svega toplom. Posjetite INTERSPORT trgovine ili pronađite omiljene proizvode u online trgovini.